تعطیلی بخش آموزشی دانشگاه طی هفته جاری
به منظور پیشگیری و رفع نگرانی های دانشجویان، فعالیت های آموزشی دانشگاه طی هفته آینده تعطیل خواهد بود  (8-12-1398) ادامه خبر
پایان نامه دانشجوی دانشگاه زنجان در میان پایان نامه های برتر ۹۸
در هجدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران پایان نامه کارشناسی فاطمه ملکی نائل به دریافت رتبه دوم گردید (5-12-1398) ادامه خبر
تعطیلی دانشگاه تا آخر هفته جاری
بدلیل شیوع ویروس کرونا دانشگاه تا نهم اسفندماه تعطیل و فعالیت قسمت اداری در این مدت ساعت 8تا12 می باشد (4-12-1398) ادامه خبر
استاد دانشگاه زنجان در میان اساتید تراز انقلاب اسلامی
در دومین مراسم گرامیداشت استاد تراز انقلاب اسلامی از تلاش های دکتر وهب جعفریان تقدیر شد

دومین مراسم گرامیداشت استاد تراز انقلاب اسلامی از سوی سازمان بسیج اساتید در دانشگاه صنعتی امیر کبیر به مناسب سالگرد شهادت شهید مصطفی چمران و روز ملی بسیج اساتید برگزار شد.

در این مراسم سخنرانان با اشاره به جایگاه علمی و ایمان دینی شهید چمران تاکید کردند: تلفیق دانش و ایمان قلبی به اسلام و معارف الهی از شهید چمران استادی نمونه و برجسته در مکتب انقلاب اسلامی ساخت.

در مراسم گرامیداشت استاد تراز انقلاب اسلامی، سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، مهدی چمران عضو سابق شورای شهر تهران و جمعی از مسئولان و اعضای سازمان بسیج اساتید حضور داشتند.

در پایان این مراسم از 14 استاد تراز انقلاب اسلامی تجلیل شد که دکتر وهب جعفریان دانشیار گروه آموزشی زیست شناسی دانشگاه زنجان نیز در میان این اساتید مورد تقدیر قرار گرفت. اساتید تراز انقلاب اسلامی دارای سوابق علمی و انقلابی ویژه ای بودند که این سوابق به تایید سازمان بسیج اساتید رسیده است.

ارسال شده در مورخه: 01-04-1398