دومین همایش معماری فضاهای دانشگاهی
مهرماه 1398- دانشگاه یزد (26-4-1398) ادامه خبر
تودیع و معارفه ریاست دانشکده مهندسی و انتصابات
برگزاری مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشکده مهندسی و انتصابات صورت گرفته در روزهای اخیر (24-4-1398) ادامه خبر
هم اندیشی دانشگاه و دولت در شرایط تحریم
یکی از مهم ترین رویدادهای سالانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می گردد (15-4-1398) ادامه خبر
اطلاعیه بنیاد نخبگان استان زنجان
شناسایی و پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور

با عنایت به اعلام ریاست بنیاد نخبگان استان زنجان، به استحضار می رساند فرآیند اجرای آیین نامه "شناسایی و پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور" در سال تحصیلی 99-1398 برای دانشجویان دانشگاه های استان زنجان آغاز گردیده و ثبت نام از دانشجویان دانشگاه از تاریخ 5تیرماه لغایت 15 مردادماه 98 (به مدت 40 روز و غیرقابل تمدید) از طریق سامانه سینا (sina.bmn.ir) انجام خواهد گردید.

ضمناً اطلاعیه و همچنین "شیوه نامه شناسایی و پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال 99-1398" در وبگاه بنیاد نخبگان استان به آدرس الکترونیکی zanjan.bmn.ir قرار گرفته است. همچنین به استحضار می رساند ثبت نام دانشجویان نوورود دانشگاه، در مهرماه سالجاری خواهد بود که در موعد مقرر اطلاع رسانی از طریق بنیاد استان انجام خواهد شد.

ارسال شده در مورخه: 04-04-1398