ولادت حضرت باقرالعلوم (ع) مبارک
درود خداوند بر تو باد؛ لحظه ای که به دنیا آمدی، لحظاتی که زندگی کردی و لحظه ای که شهادت، راهی آسمان هایت کرد (6-12-1398) ادامه خبر
پایان نامه دانشجوی دانشگاه زنجان در میان پایان نامه های برتر ۹۸
در هجدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران پایان نامه کارشناسی فاطمه ملکی نائل به دریافت رتبه دوم گردید (5-12-1398) ادامه خبر
تعطیلی دانشگاه تا آخر هفته جاری
بدلیل شیوع ویروس کرونا دانشگاه تا نهم اسفندماه تعطیل و فعالیت قسمت اداری در این مدت ساعت 8تا12 می باشد (4-12-1398) ادامه خبر
تودیع و معارفه ریاست دانشکده کشاورزی و انتصابات
برگزاری مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشکده کشاورزی و انتصابات صورت گرفته در روزهای اخیر

مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشکده کشاورزی برگزار گردید. در این جلسه که دانشکده کشاورزی میزبان آن بود، دکتر علیرضا واعظی به عنوان ریاست دانشکده کشاورزی معرفی و از زحمات دکتر محمدحسین شهیر در مدت تصدی این مسئولیت تقدیر و تشکر گردید. همچنین طی ماه های اخیر دکتر لطفعلی دولتی به عنوان مدیر گروه گیاهپزشکی انتخاب و از زحمات دکتر رقیه همتی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

سوابق علمی و پژوهشی ایشان به شرح زیر است:

دکتر علیرضا واعظی استاد گروه آموزشی خاکشناسی، دوره‏ کارشناسی خود را در دانشگاه تبریز، رشته خاکشناسی طی سال های 77-1373گذرانده، تحصیلات دوره های کارشناسی ارشد و دکتری وی در دانشگاه تربیت مدرس در رشته خاکشناسی و خاکشناسی گرایش فیزیک و حفاظت خاک به ترتیب طی سال های 79-1377 و 86-1381 بوده است.

سوابق علمی ایشان به شرح زیر است:

تعداد کل مقالات: 197 عنوان

مقالات مجلات: 82 عنوان

مقالات همایش ها: 115 عنوان

پایان نامه های راهنمایی شده: 58 مورد

دکتر لطفعلی دولتی استادیار گروه آموزشی گیاهپزشکی، دوره‏ کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه تهران، رشته حشره شناسی کشاورزی طی سال های 73-1371 گذرانده است. تحصیلات دوره دکتری وی در دانشگاه تربیت مدرس و رشته فوق طی سال های 81-1375 بوده است.

سوابق علمی ایشان به شرح زیر است:

تعداد کل مقالات: 26 عنوان

مقالات مجلات: 4 عنوان

مقالات همایش ها: 22 عنوان

طرح های پژوهشی: یک مورد

پایان نامه های راهنمایی شده: 13 مورد

عکس های مراسم را در آلبوم تصاویر دانشگاه مشاهده نمایید.

ارسال شده در مورخه: 12-05-1398