راه اندازی ایستگاه تیمار، تحقیقات و پرورش آهو در دانشگاه زنجان
آموزش، ترویج و ایجاد دانشگاه سبز جهت توسعه پایدار، از اهداف ایستگاه تیمار، تحقیقات و پرورش آهو است (30-6-1398) ادامه خبر
ورود به دانشگاه، آغاز کوششی جدید برای کسب علم و معرفت است
آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز تبریک می گویم (27-6-1398) ادامه خبر
تجلیل هیات رییسه از دانشجوی برگزیده کشوری
دانشجوی کارشناسی علوم ورزشی دانشگاه زنجان و برگزیده کشوری در سال ۹۷ مورد تقدیر قرار گرفت (23-6-1398) ادامه خبر
تودیع و معارفه ریاست دانشکده کشاورزی و انتصابات
برگزاری مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشکده کشاورزی و انتصابات صورت گرفته در روزهای اخیر

مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشکده کشاورزی برگزار گردید. در این جلسه که دانشکده کشاورزی میزبان آن بود، دکتر علیرضا واعظی به عنوان ریاست دانشکده کشاورزی معرفی و از زحمات دکتر محمدحسین شهیر در مدت تصدی این مسئولیت تقدیر و تشکر گردید. همچنین طی ماه های اخیر دکتر لطفعلی دولتی به عنوان مدیر گروه گیاهپزشکی انتخاب و از زحمات دکتر رقیه همتی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

سوابق علمی و پژوهشی ایشان به شرح زیر است:

دکتر علیرضا واعظی استاد گروه آموزشی خاکشناسی، دوره‏ کارشناسی خود را در دانشگاه تبریز، رشته خاکشناسی طی سال های 77-1373گذرانده، تحصیلات دوره های کارشناسی ارشد و دکتری وی در دانشگاه تربیت مدرس در رشته خاکشناسی و خاکشناسی گرایش فیزیک و حفاظت خاک به ترتیب طی سال های 79-1377 و 86-1381 بوده است.

سوابق علمی ایشان به شرح زیر است:

تعداد کل مقالات: 197 عنوان

مقالات مجلات: 82 عنوان

مقالات همایش ها: 115 عنوان

پایان نامه های راهنمایی شده: 58 مورد

دکتر لطفعلی دولتی استادیار گروه آموزشی گیاهپزشکی، دوره‏ کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه تهران، رشته حشره شناسی کشاورزی طی سال های 73-1371 گذرانده است. تحصیلات دوره دکتری وی در دانشگاه تربیت مدرس و رشته فوق طی سال های 81-1375 بوده است.

سوابق علمی ایشان به شرح زیر است:

تعداد کل مقالات: 26 عنوان

مقالات مجلات: 4 عنوان

مقالات همایش ها: 22 عنوان

طرح های پژوهشی: یک مورد

پایان نامه های راهنمایی شده: 13 مورد

عکس های مراسم را در آلبوم تصاویر دانشگاه مشاهده نمایید.

ارسال شده در مورخه: 12-05-1398