فرار رسیدن ایام اربعین حسینی تسلیت باد
چهل روز گذشت... کاروان به مقصد رسیده است... (24-7-1398) ادامه خبر
ارتقای علمی 7 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه
طی جلسه هیأت ممیزه ارتقای تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه مورد تایید قرار گرفت (24-7-1398) ادامه خبر
تسلیت درگذشت دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه خواجه نصیر
تسلیت سانحه تصادف اتوبوس زائران اربعین حسینی(ع) که منجر به فوت پنج تن از دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیر شد (21-7-1398) ادامه خبر
ورود به دانشگاه، آغاز کوششی جدید برای کسب علم و معرفت است
آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز تبریک می گویم

همه ساله با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، حرکت دوباره و پرانرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود و در این میان دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن، زندگی بهتر و مهیا شدن برای ورود به عرصه جامعه و خدمت است.

ورود به دانشگاه، آغاز کوششی جدید برای کسب علم و معرفت است. شروعی برای جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاقیات در جهت رسالت تکریم خود و دیگران.

امید است اساتید و دانشجویان گرامی در هر نقطه ای از کشور عزیز ایران اسلامی با بهره گیری از فرهنگ ناب علوی گام های ارزشمندی را در جهت دستیابی به اهداف علمی، فرهنگی و اجتماعی بردارند.

اینجانب آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه به ویژه دانشجویان جدید، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، معنوی و اخلاقی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

با آرزوی توفیق الهی

دکتر سیدمحسن نجفیان