انتصابات صورت گرفته
طی احکامی از سوی ریاست دانشگاه انتصاب تعدادی از مدیران گروه ها انجام شد (17-9-1398) ادامه خبر
روز دانشجو گرامی باد
روز فکرهای خلاق، روز اندیشه های نو؛ روز دانشجو گرامی باد (16-9-1398) ادامه خبر
اگهی جذب نیروی انسانی با تجربه آزمایشگاهی
مرکز فناوری های کوانتومی ایرانجهت تکمیل نیروی انسانی متخصص امریه جذب می نماید (9-9-1398) ادامه خبر
اطلاعیه بنیاد ملی نخبگان
شناسایی و پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور

با توجه به آغاز فرآیند اجرای آیین نامه "شناسایی و پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور" در سال تحصیلی 99-98 برای دانشجویان دانشگاه های استان زنجان، به اطلاع می رساند ثبت نام از دانشجویان نوورود دانشگاه از تاریخ  یک مهرماه 98 لغایت 30 مهرماه (به مدت یک ماه و غیرقابل تمدید) از طریق سامانه سینا (sina.bmn.ir) انجام خواهد شد. لذا دانشجویان مستعد می توانند جهت دریافت اطلاعیه و شیوه نامه شناسایی و پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در 99-98 به وبگاه بنیاد نخبگان استان زنجان مراجعه نمایید.

ارسال شده در مورخه: 02-07-1398