رئیس دانشگاه علمی کاربردی واحد استان زنجان منصوب شد
دکتر مرتضی واحد پور به عنوان رئیس دانشگاه علمی کاربردی واحد استان زنجان منصوب شد (14-8-1398) ادامه خبر
برگزاری جشنواره فرهنگی هنری بانوان دانشگاهی
حضور ریاست دانشگاه به همراه معاون اداری و مالی دانشگاه در نمایشگاه صنایع دستی بانوان دانشگاهی (12-8-1398) ادامه خبر
لینک دریافت ویژه نامه رویداد
نشریه رویداد شماره 33- ویژه نامه معرفی دانشگاه زنجان (11-8-1398) ادامه خبر
گروه آمار دانشگاه زنجان برگزار می کند
سومین سمینار تخصصی آمار فضایی و کاربردهای آن، زمان: اول و دوم آبان ماه 1398

سومین سمینار تخصصی آمار فضایی و کاربردهای آن، با همکاری انجمن آمار ایران و دانشگاه تربیت مدرس، در اول و دوم آبان ماه  1398  توسط گروه آمار دانشگاه زنجان برگزار خواهد شد.

کمیته برگزارکننده  سمینار حضور پژوهشگران، متخصصان و علاقه‌مندان به این شاخه از علم آمار  را در این سمینار خیر مقدم گفته، و امیدوار است برنامه‌های سمینار که حاصل تلاش کمیته‏‌های اجرایی و علمی   است،  زمینه توسعه و استفاده جدی تر این شاخه از آمار کاربردی را فراهم آورد. قابل ذکر است این سمینار در سامانه همايش هاي معتبر  ISC ثبت گردیده است.

اهداف سمینار

• فراهم نمودن فرصت مناسب برای تبادل نظر اعضای هیات علمی و ارتقای سطح علمی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه­های کشور و کاربران این حوزه در سایر علوم
  • ارایه دستاوردهای جدید تحقیقاتی در زمینه آمار فضایی و کاربردهای آن
  • ایجاد زمینه­های مشترک همکاری بین متخصصان آمار فضایی و کاربران آن در سایر علوم