انتصابات صورت گرفته
طی احکامی از سوی ریاست دانشگاه انتصاب تعدادی از مدیران گروه ها انجام شد (17-9-1398) ادامه خبر
روز دانشجو گرامی باد
روز فکرهای خلاق، روز اندیشه های نو؛ روز دانشجو گرامی باد (16-9-1398) ادامه خبر
اگهی جذب نیروی انسانی با تجربه آزمایشگاهی
مرکز فناوری های کوانتومی ایرانجهت تکمیل نیروی انسانی متخصص امریه جذب می نماید (9-9-1398) ادامه خبر
روابط عمومی دانشگاه زنجان در جشنواره منطقه سه
با کسب 3 عنوان برتر روابط عمومی دانشگاه زنجان جزو دانشگاه های پرفروغ این دوره از جشنواره بود

اولین دوره جشنواره ارزیابی عملکرد روابط عمومی دانشگاه های مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 3 کشور (شمال غرب کشور) تحت عنوان "جشنواره هامس" برگزار گردید.

در این جشنواره که با حضور دکتر عبدالهی نژاد مشاور وزیر و مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان همزمان با نشست مدیران روابط عمومی شمال غرب کشور انجام شد، برترین های هر یک از بخش های مورد ارزیابی مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.

روابط عمومی دانشگاه زنجان نیز با کسب 3 عنوان برتر جزو دانشگاه های پرفروغ این دوره از جشنواره بود که مقام اول را در بخش  "فعالیت های شاخص روابط عمومی" مقام دوم در بخش "انتشارات" و همچنین مقام دوم در بخش "روابط عمومی نوین و الکترونیک" به خود اختصاص داد.

شایان ذکر است که اولین دوره جشنواره روابط عمومی ها، با حضور 14 دانشگاه و مرکز پژوهشی و فناوری و رقابت در 5 بخش عملکرد یک سال گذشته شرکت کنندگان را مورد ارزیابی قرار داده بود.

بدون شک این مهم میسر نمی گشت مگر با حمایت ها و مساعی کلیه دانشگاهیان که جا دارد تقدیر صمیمانه و قلبی خود را نسبت به این مهم از تمامی همراهان ارجمند بجا بیاوریم.

ارسال شده در مورخه: 29-07-1398