عید میلاد منجی دل ها مبارک
يا أَيُّهَا الْعَزِيزُ! مَسَّنا وَ أَهْلَنَا الضُّرُّ...  (20-1-1399) ادامه خبر
پیام بهار، نوشتن و بازآفرینی برای طبیعت و انسان است
حلول سال نو و بهار را به همه همکاران گرامی و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض می نمایم (27-12-1398) ادامه خبر
برگزاری مراسم درختکاری در دانشگاه
مراسم درختکاری با حضور ریاست دانشگاه و مسئولین در زمینی با مساحت 1.8 هکتار برگزار گردید (20-12-1398) ادامه خبر
مشارکت دانش آموخته دانشگاه زنجان در ثبت اولین تصویر سیاهچاله
آرش روشنی نشاط دانش آموخته گروه مهندسی برق دانشگاه زنجان در ثبت اولین تصویر از یک سیاهچاله مشارکت نمود

آرش روشنی نشاط دانش آموخته شهریور ماه 1394هجری- شمسی رشته مهندسی برق-الکترونیک در مقطع کارشناسی از دانشگاه زنجان است که هم اکنون دانشجوی دکتری دانشگاه های آریزونا و هاروارد می باشد. نخستین بار سال 2017 به عنوان کارآموز وارد گروه Event Horizon Telescope در دانشگاه هاروارد می شود تا بر روی افزایش سرعت پردازش داده ها با به کار گیری FPGAها کار کند. وی هم اکنون به عنوان دانشجوی دکتری دو رشته برق-الکترونیک و اخترشناسی در پروژه تحقیقاتی Event Horizon Telescope دانشگاه های آریزونا و هاروارد مشغول به کار است تا با افزایش سرعت پردازش داده ها و شبیه سازی سیاهچاله در قالب کار تیمی، نسل بعدی تلسکوپ های رادیویی را توسعه دهند.

ارسال شده در مورخه: 03-12-1398