مسابقه بزرگ طنز ادبی «کرونامی»
(ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان) در قالب شعر، داستان کوتاه و خاطره (10-3-1399) ادامه خبر
آف کرونا مسابقه‌ی سراسری بازی‌های خانوادگی در خانه
آغاز یک پویش فرهنگی ـ اجتماعی در کشور با محوریت سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف (27-2-1399) ادامه خبر
روز ملی ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد
27 اردیبهشت بر تلاشگران عرصه ارتباطات و روابط عمومی تهنیت باد  (27-2-1399) ادامه خبر
برگزاری مراسم درختکاری در دانشگاه
مراسم درختکاری با حضور ریاست دانشگاه و مسئولین در زمینی با مساحت 1.8 هکتار برگزار گردید

مراسم درخت کاری با حضور مسئولین و تعدادی از دانشگاهیان در دانشگاه زنجان برگزار شد. مسئول فضای سبز دانشگاه، مساحت قطعه زمین در نظر گرفته شده 1.8 هکتار عنوان نموده و گفت: درختانی که امسال جهت کاشت در نظر گرفته شده شامل توت، عناب و درختچه هایی مثل رز قشقایی، سنوبر، بید و بید مشک، چنار و گل محمدی می باشد که در دو قطعه زمین به مساحت 1.4 هکتار و 400 متر کاشته خواهد شد.

رضا صمیمی‌فرد همچنین تاکید کرد که بخشی از نهال ها (چنار، گل محمدی، بید مشک و زرشک خوراکی) تولید گلخانه دانشگاه بوده و مابقی خریداری شده است.

لازم بذکر است که این مراسم به جهت رعایت توصیه های بهداشتی بصورت سمبلیک با حضور مسئولین دانشگاه بصورت محدود برگزار گردید.

جهت مشاهده عکس های این مراسم به آلبوم تصاویر دانشگاه مراجعه نمایید.

ارسال شده در مورخه: 20-12-1398