قابل توجه اساتید گرامی و دانشجویان محترم
در خصوص یخچالها و فریزر های پژوهشکده خصوصاً 80-

قابل توجه اساتید گرامی و دانشجویان عزیز

جهت مدیریت یخچال و فریزرهای موجود در پژوهشکده بویژه منهای هشتاد، خواهشمند است حد اکثر تا تاریخ سه شنبه 96/5/10 مرداد ماه سال جاری به منظور تعیین تکلیف نمونه های موجود، به پژوهشکده مراجعه و یا با شماره تلفن های 09131069579 و 33054253-024 تماس حاصل فرمائید. لازم به ذکر است پس از این تاریخ پژوهشکده در مورد نمونه های موجود راساً تصمیم گیری خواهد نمود. و مسئولیتی در قبال نمونه ها نخواهد داشت.

لسیت نمونه های موجود به صورت جمعی ( علاوه به باکس های شماره دار) و لیست باکس های پر موجود می باشد. از این تاریخ همه نمونه ها بایستی در باکس های شماره دار قرار داده شود و هزینه هرماه هر باکس 10.000 ریال می باشد.

با تشکر

لسیت نمونه های موجود