جشنواره مسابقات قرآني
دومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی (15-12-1395) ادامه خبر
ثبت نام اردوي زيارتي مشهد مقدس
دانشجويان شاهد و ايثارگر ويژه خواهران (23-11-1395) ادامه خبر
ديدار مسئولين دانشگاه زنجان با همكار بازنشسته
جانباز دفاع مقدس حاج محمد سراجي وطن (23-11-1395) ادامه خبر

نشست صميمي ايثارگران دانشگاه زنجان
با معاون محترم اداري-مالي دانشگاه

اين نشست كه به مناسبت دهه مبارك فجردر يك جو صميمي برگزار گرديد پس از تلاوت آياتي چند از كلام ا.. مجيد ، آقاي حسني مدير شاهد و ايثارگر دانشگاه به گزارشي از آمار كاركنان شاهد و ايثارگر اشاره کرده و بیان نمودند که دانشگاه زنجان مفتخر است که 105 نفر از دانشگاهیان اعم از اعضای محترم هیات علمی و کارکنان گرامی از ایثارگران شاغل دانشگاه زنجان هستند که مایه مباهات و افتخار است

همکاران شاهد و ایثارگر

آزاده :   2نفر

هیات علمی 1 نفر  - کارکنان 1 نفر

جانباز : 26 نفر

هیات علمی 11 نفر -  کارکنان 15 نفر

رزمنده :  35 نفر

هیات علمی 12 نفر  - کارکنان 23 نفر

خانواده شهدا :  42 نفر

هیات علمی 5 نفر – 4 نفر فرزند شهید و 2 نفرخواهرو برادرشهید

کارکنان 36 نفر:  1 نفر پدرشهید– 5 نفر فرزند شهید– 35 نفر خواهر و برادر شهید

و خواستار ادامه چنين نشستهايي گرديد و از همه ايثارگران دانشگاه اعم از هيات علمي و كاركنان خواست كه مشاركت بيشتري در برنامه ها بعمل آورند و از هویت گریزی بپرهیزند . سپس آقاي دكتر ملكي معاون محترم اداري ومالي دانشگاه ضمن تشكر از حضور ايثارگران عزيز در اين نشست ، به نقش فرهنگ ايثار و شهادت در پيروزي انقلاب و همچنين در دفاع مقدس و پس از آن اشاره ، و مطالب مبسوطي در اين خصوص بيان نمودندوازهمه ایثارگران خواستند که به ابن عزتمندی خود افتخار نموده وبا سربلندی برای تحقق آرمانهای انقلاب قدم بردارند . سپس حضار محترم ضمن معرفي خود و نوع ايثارگريشان ، خاطرات يا مطالبي بيان كردند و همه حاضرين نسبت به ادامه اين چنين نشست هايي تاكيد نمودند.

براي مشاده تصاوير اينجا كليك فرماييد.

ارسال شده در مورخه: 20-11-1395