جشنواره مسابقات قرآني
دومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی (15-12-1395) ادامه خبر
ثبت نام اردوي زيارتي مشهد مقدس
دانشجويان شاهد و ايثارگر ويژه خواهران (23-11-1395) ادامه خبر
ديدار مسئولين دانشگاه زنجان با همكار بازنشسته
جانباز دفاع مقدس حاج محمد سراجي وطن (23-11-1395) ادامه خبر

ديدار مسئولين دانشگاه زنجان با همكار بازنشسته
جانباز دفاع مقدس حاج محمد سراجي وطن

مسئولين دانشگاه زنجان با همكار بازنشسته جانباز دفاع مقدس جناب آقاي حاج محمد سراجي وطن  ديدار نمودند

اين برنامه كه در غالب برنامه ديدار با اسوه هاي مقاومت از طرف ستاد شاهد دانشگاه برگزار گرديد.

در اين ديدار كه با حضور جمعي از مسئولين و مديران دانشگاه و بنيادشهيد وامورايثارگران استان برگزار شد ، حاضران خاطراتي از زمان حضور آقاي سراجي در دانشگاه بيان كردند و برخي از همكاران خاطراتي از زمان جنگ را نيز يادآوري نمودند. و حجه الاسلام حاج آقاي قهرماني مسئول محترم نهاد رهبري در سخناني ، امنيت و آرامش و اقتدار و عظمت كشور و جامعه اسلامي را مرهون فداكاري جانبازان ، آزادگان و شهدا دانستند و در انتها آقاي دكتر ملكي معاون محترم اداري و مالي لوح تقدير و هديه اي به پاس خدمات و ايثارگري آقاي سراجي به ايشان اهدا نمودند.

براي مشاهده تصاوير اينجا كليك فرماييد.

ارسال شده در مورخه: 23-11-1395