جشنواره مسابقات قرآني
دومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی (15-12-1395) ادامه خبر
ثبت نام اردوي زيارتي مشهد مقدس
دانشجويان شاهد و ايثارگر ويژه خواهران (23-11-1395) ادامه خبر
ديدار مسئولين دانشگاه زنجان با همكار بازنشسته
جانباز دفاع مقدس حاج محمد سراجي وطن (23-11-1395) ادامه خبر

ثبت نام اردوي زيارتي مشهد مقدس
دانشجويان شاهد و ايثارگر ويژه خواهران

برگزاري اردوي مشهد مقدس دانشجويان شاهد وايثارگر

ويژه خواهران

اداره امور دانشجويان شاهدوايثارگر با همكاري كانون علمي، فرهنگي ايثار طبق سنوات گذشته اقدام به برگزاري اردوي زيارتي مشهد مقدس همراه با مسابقات فرهنگي و فوق برنامه ها  از مورخ 20/12/95 لغايت 25/12/95 ويژه خواهران  با هزينه 1.500.000  ريال برگزار مي كند.

دانشجوياني كه علاقمند به شركت در اين اردو مي باشند تا روز چهارشنبه مورخ 27/11/95 به امور دانشجويان شاهدوايثارگر واقع در ساختمان مركزي دانشگاه زنجان به همراه هزينه اعلام شده  و كارت ملي ، مراجعه و ثبت نام نمايند.

سفر با قطارهای تخت خوابی خواهد بود.

اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.

اداره كل امور دانشجويان شاهدو ايثارگر

دانشگاه زنجان