برگزاري اردوي مشهد مقدس دانشجويان شاهد وايثارگر
ويژه خواهران  (12-12-1397) ادامه خبر
دیدار با خانواده های معظم شهدا
ديدار رياست محترم دانشگاه به همراه هيات رئيسه و اعضاي ستاد شاهد با خانواده معظم شهيد محمد بیات (24-11-1397) ادامه خبر
یو الله 22 بهمن گرامی باد
وعده دیدار ما حضور گسترده درصفوف راهپیمائی دشمن شکن 22 بهمن ساعت 9:30 صبح چهارراه امیرکبیر (21-11-1397) ادامه خبر

طرح ختم قرآن كريم
تلاوت جزء خوانی قرآن کریم توسط همكاران و دانشگاهیان عزيز تا پايان ماه مبارك رمضان

حلول  ماه مبارك رمضان ، ماه نزول قرآن ، ماه ميهماني خدا و ماه آمرزش گناهان را به همكاران و دانشگاهيان عزيز تبريك عرض مي نمائيم.
    بسيج كاركنان دانشگاه در نظر دارد طبق سنوات گذشته در طول ماه مبارك رمضان طرح ختم كل قرآن كريم به نيت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) را بصورت تلاوت جزء خوانی با مشاركت همكاران و دانشگاهیان عزيز و روزه دار، برگزار نمايد.
     علاقمندان جهت شركت دراين طرح ضمن تماس با شماره تلفن داخلی( 2232 ) اداره ایثارگران ثبت نام نموده  و در اين طرح معنوي مشاركت نمايند.
    لازم به توضيح است اعضاي محترم هيات علمي ، همكاران گرامي و دانشجويان عزيز مي توانند يك يا چند جزء را انتخاب و آن را تا پايان ماه مبارك تلاوت نمايند.
در پایان ماه مبارک رمضان کل تلاوت قرآن های ختم شده را به روح مطهر و منور ائمه معصومین(ع) ، روح مطهر امام(ره) وشهدای گرانقدر، اموات همه تلاوت کنندگان ،  روح همه مومنین و مومنات و مسلمین و مسلمات هدیه مي شود.از همه تلاوت کنندگان و روزه داران عزيز التماس دعا داریم.

اداره شاهد و ایثارگر و
                                                                                            بسيج كاركنان دانشگاه