فراخوان چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار
کارگاه آموزشی مدیریت اطلاعات علمی
با استفاده از نرم‌افزار اندنوت (EndNote) (10-9-1398) ادامه خبر

طرح ختم قرآن كريم
تلاوت جزء خوانی قرآن کریم توسط همكاران و دانشگاهیان عزيز تا پايان ماه مبارك رمضان

حلول ماه مبارك رمضان ، ماه نزول قرآن ، ماه آمرزش گناهان وماه ميهماني خدا را به همكاران و دانشگاهيان عزيز تبريك عرض مي نمائيم.

بسيج كاركنان دانشگاه در نظر دارد طبق سنوات گذشته در طول ماه مبارك رمضان طرح ختم كل قرآن كريم به نيت سلامتی و ظهورآقا امام زمان (عج) را بصورت تلاوت جزء خوانی با مشاركت همكاران و دانشگاهیان عزيز و روزه دار، برگزار نمايد.

علاقمندان جهت شركت دراين طرح ضمن تماس با شماره تلفن داخلی( 2232 ) اداره ایثارگران ثبت نام نموده و در اين طرح معنوي مشاركت نمايند.

لازم به توضيح است اعضاي محترم هيات علمي ، همكاران گرامي و دانشجويان عزيز مي توانند يك يا چند جزء را انتخاب و آن را تا پايان ماه مبارك رمضان تلاوت نمايند.

در پایان ماه مبارک رمضان کل تلاوت قرآن های ختم شده را به نیابت از تلاوت کنندگان به روح مطهر و منور ائمه معصومین(ع) ، روح مطهر امام(ره) وشهدای گرانقدر، اموات همه تلاوت کنندگان ، روح همه مومنین و مومنات و مسلمین و مسلمات نیزهدیه مي شود.

از همه تلاوت کنندگان و روزه داران عزيز التماس دعا داریم

بسيج كاركنان دانشگاه زنجان (پايگاه شهيد دكتر مفتح)

و اداره ايثارگران دانشگاه زنجان

ارسال شده در مورخه: 29-02-1398