کسب مقام سوم والیبال کارکنان ( آقایان )
کسب مقام سوم والیبال کارکنان ( آقایان ) در مسابقات کارمندان دولت  (16-8-1396) ادامه خبر
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه زنجان که زیر نظر معاونت دانشجوئی می باشد با هدف کلان توسعه و گسترش ورزش در میان اقشار دانشگاهیان تلاش خود را مصروف این داشته است که با برنامه ریزی دقیق و اجرای منظم برنامه های تدوین شده ، استعداد سرشار و توان بالقوه قشر جوان دانشجویان را در مسیر تعالی و شکوفایی قرار دهد. لذا با توجه به اینکه موثر ترین وسیله برای رسیدن به اهداف مورد نظر گسترش هر چه بیشتر فعالیتهای ورزشی و مشارکت فعال دانشجویان در انجام امور فوق برنامه و مسابقات ورزشی میباشد، مدیریت تربیت بدنی در چند بخش عمده انجام وظیفه مینماید ... ادامه

کسب مقام سوم والیبال کارکنان ( آقایان )
کسب مقام سوم والیبال کارکنان ( آقایان ) در مسابقات کارمندان دولت

مسابقات والیبال کارمندان دولت با حضور 13 تیم در سه گروه شروع شد که تیم دانشگاه زنجان با تیم های علوم پزشکی ، اداره ورزش و جوانان و آب منطقه ای هم گروه شد .

دانشگاه زنجان هر سه تیم همگروهی های خود را با نتایج مشابه 2 بر 0 شکست داد و تیم اول گروه خود به همراه تیم اداره ورزش و جوانان تیم دوم گروه به دور دوم صعود کردند .

در دور دوم دانشگاه زنجان با تیم های شرکت گاز و جهاد همگروه شد و در این دور همانند دور اول تیم های گروه خود را با نتایج 2 بر 0 شکست داد و باز هم به عنوان تیم اول و جهاد به عنوان تیم دوم به نیمه نهایی صعود کردند .

در گروه دیگر آموزش و پرورش با شکست تیم های اداره ورزش و جوانان و علوم پایه به عنوان تیم اول و اداره ورزش و جوانان به عنوان تیم دوم به مرحله بعد صعود کردند .

و در ادامه دانشگاه زنجان که تیم اول گروه خود بود با تیم دوم گروه بعدی که اداره ورزش و جوانان بصورت ضربدری مسابقه برگزار شد که متاسفانه در حین ناباوری و با وجود مشکلاتی بازی را واگذار کرد و در مسابقه رده بندی تیم جهاد کشاورزی را برای دومین بار با نتیجه 3 بر 0 شکست داد و با 6 پیروزی و تنها با یک باخت سوم شد .

آموزش و پرورش بدون باخت اول شد و تیم اداره کل ورزش و جوانان با 3 باخت و چهار پیروزی دوم شد .

مسابقات در سالن خانه والیبال برگزار گردید .

ارسال شده در مورخه: 16-8-1396