ثبت نام برنامه کوهپیمایی و صعود قله بلقیس (کارکنان و اساتید)
تعطیلی استخر دانشگاه از تاریخ 20 مردادماه تا 2 شهریورماه
تعطیلی استخر دانشگاه از تاریخ 20 مردادماه تا 2 شهریورماه به دلیل تعطیلات تابستانی دانشگاه زنجان (13-5-1397) ادامه خبر
زمان استفاده از سالن ورزشی شماره 1 دانشگاه در ایام برگزاری مسابقات
زمان استفاده از سالن ورزشی شماره 1 دانشگاه در ایام برگزاری مسابقات کشوری والیبال دختران (23-4-1397) ادامه خبر
زمان استفاده از استخر دانشگاه برای کارکنان با توجه به ساعات اداری
زمان استفاده از استخر دانشگاه برای کارکنان با توجه به ساعات اداری (13-4-1397) ادامه خبر

ثبت نام برنامه کوهپیمایی و صعود قله بلقیس (کارکنان و اساتید)

انجمن کوهنوردی کارکنان و اساتید دانشگاه به‌منظور گرامیداشت کشته شدگان زلزله 31 خرداد 69 رودبار و طارم، در نظر دارد بر اساس تقویم برنامه های سالجاری خوداقدام به صعود یک روزه به قله 3314 متری بلقیس با سرپرستی آقای میر نادر هاشمی نماید. لذا از همکاران علاقه مند دعوت می‌شود جهت ثبت نام و هماهنگی حد اکثر تا روز دوشنبه مورخ  97.03.28 با شماره تلفن4078 آقای رستمی تماس حاصل نمایند.

زمان :جمعه 97.04.01

موارد ضروری مورد نیاز:

بیمه ورزشی(جهت اخذ بیمه ورزشی فوری به آدرس سعدی شمالی، روبروی ساختمان جهاد کشاورزی ساختمان آروین مراجعه فرمایید.)

لوازم اصلی کوهنوردی( کوله پشتی، کفش کوهنوردی، لباس مناسب، باتوم، پانچو، کلاه آفتابی، عینک..... )

یک وعده صبحانه ، ناهار و شام سبک

با توجه به محدودیت نفرات الویت با همکارانی خواهد بود که زودتر تماس بگیرند.

ارسال شده در مورخه: 22-03-1397