دعوت به عضویت در انجمن کوهنوردی دختران
دعوت به عضویت در انجمن کوهنوردی دختران دانشگاه (24-9-1397) ادامه خبر
اعزام به مسابقات کشوری و انتخابی استان - دختران و پسران
اعزام به مسابقات کشوری و انتخابی استان در رشته های تکواندو و تیراندازی با کمان (11-9-1397) ادامه خبر
گزارش دومین برنامه انجمن کوهنوردی پسران دانشگاه زنجان
گزارش دومین برنامه انجمن کوهنوردی پسران دانشگاه زنجان (صعود قله سندان) (5-9-1397) ادامه خبر

شروع ثبت نام برنامه کوهپیمایی انجمن کوهنوردی دختران
شروع ثبت نام برنامه کوهپیمایی انجمن کوهنوردی دختران برای برنامه گومان به شیرمشه روز جمعه 25 آبان ماه

شروع ثبت نام برنامه کوهپیمایی انجمن کوهنوردی دختران

برای برنامه گومان به شیرمشه روز جمعه 25 آبان ماه

از امروز لغایت 22 آبان ماه

در اداره تربیت بدنی دانشگاه - جنب مسجد- کارشناسی خواهران (سرکارخانم محمدی)

*************

smileyتقویم برنامه های گلگشت و کوهنوردی (دختران و پسران) ترم اول سال تحصیلی 98-1397

ردیف عنوان برنامه تاریخ اجرا -پسران تاریخ اجرا- دختران
1 زرنان به دوشاخ 20 مهرماه 27 مهرماه
2 سندان ابهر 4 آبان ماه  25 آبان ماه
3 جنگل نوردی 23 الی 25 آبان ماه 7 الی 9 آذرماه
4 قله الوند همدان 15 و 16 آذر ماه 22 و 23 آذرماه

-شرایط حضور در برنامه ها

1) داشتن کارت بیمه پزشکی-ورزشی

2) تکمیل فرم (***)

3)عضویت در انجمن کوهنوردی دانشگاه

4)شرکت دربرنامه های تخصصی منوط به شرکت در برنامه های عمومی می باشد

5)رعایت کلیه موارد مربوط به مسائل زیست محیطی

6) پیروی از مربی و سرپرست

7) ثبت نام کلیه برنامه ها یک هفته قبل از اجرای برنامه در اتاق انجمن کوهنوردی الزامی میباشد.

*** زمان کلیه برنامه ها با در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی منطقه و با نظر مربی و اداره تربیت بدنی دانشگاه ممکن است تغییر یابد.

مطالعه آیین نامه ذیل جهت تکمیل فرم الزامی میباشد. لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید.

آیین نامه داخلی انجمن کوهنوردی دانشگاه زنجان

چگونه کارت بیمه ورزشی دریافت کنیم؟

برای دریافت کارت بیمه ورزشی یک روش بسیار آسان وجود دارد. باید به وب سایت فدراسیون پزشکی ورزشی به آدرس insurance.ifsm.ir مراجعه کنید و با ورود به سامانه و داشتن شماره ملی خود و پرداخت آنلاین حق بیمه، به صورت آنلاین کارت بیمه ورزشی خود را دریافت کنید.

پس از صدور کارت بیمه ورزشی می توانید فایل pdf آن را دریافت کرده و در صورت نیاز در پورتال باشگاه ورزشی خود آپلود کنید و یا تصویر آن را در تلفن همراهتان ذخیره کنید. البته نیازی به این کار نیست و می توانید با مراجعه بعدی به سایت فدراسیون پزشکی ورزشی و تنها با درج کد ملی خود از وضعیت بیمه ورزشی تان مطلع شوید و در صورت اتمام برای تمدید آن اقدام کنید.

کارت بیمه ورزشی زیر نظر فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران صادر می شود و شامل همه ورزشکاران آماتور، ملی پوشان، قهرمانان ورزشی، پیش کسوت ها و کوهنوردان می شود. تمام مدیران باشگاه های ورزشی، سرپرست های برنامه های کوهنوردی و طبیعت گردی، مربیان و کادر ورزشگاه یا باشگاه نیز باید کارت بیمه ورزشی داشته باشند.

ارسال شده در مورخه: 19-08-1397