جوایز کلیه مسابقات ورزشی(المپیاد شیراز، جشنواره ورزش های درون دانشگاهی
دختران و پسران) (دانشجویان و کارکنان) آماده تحویل می باشد. (23-11-1397) ادامه خبر
زمان شروع کلاس های ورزشی (دختران و پسران)
زمان شروع کلاس های فوق برنامه ورزشی (دختران و پسران) (13-11-1397) ادامه خبر
آغاز ثبت نام مسابقات - ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه
آغاز ثبت نام مسابقات گرامیداشت ایام مبارکه دهه فجر ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه (بانوان و آقایان) (6-11-1397) ادامه خبر

مراحل دریافت کارت بیمه پزشکی-ورزشی
مراحل دریافت کارت بیمه پزشکی-ورزشی جهت حضور در برنامه های ورزشی

چگونه کارت بیمه ورزشی دریافت کنیم؟

برای دریافت کارت بیمه ورزشی یک روش بسیار آسان وجود دارد. باید به وب سایت فدراسیون پزشکی ورزشی به آدرس insurance.ifsm.ir مراجعه کنید و با ورود به سامانه و داشتن شماره ملی خود و پرداخت آنلاین حق بیمه، به صورت آنلاین کارت بیمه ورزشی خود را دریافت کنید.

پس از صدور کارت بیمه ورزشی می توانید فایل pdf آن را دریافت کرده و در صورت نیاز در پورتال باشگاه ورزشی خود آپلود کنید و یا تصویر آن را در تلفن همراهتان ذخیره کنید. البته نیازی به این کار نیست و می توانید با مراجعه بعدی به سایت فدراسیون پزشکی ورزشی و تنها با درج کد ملی خود از وضعیت بیمه ورزشی تان مطلع شوید و در صورت اتمام برای تمدید آن اقدام کنید.

کارت بیمه ورزشی زیر نظر فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران صادر می شود و شامل همه ورزشکاران آماتور، ملی پوشان، قهرمانان ورزشی، پیش کسوت ها و کوهنوردان می شود. تمام مدیران باشگاه های ورزشی، سرپرست های برنامه های کوهنوردی و طبیعت گردی، مربیان و کادر ورزشگاه یا باشگاه نیز باید کارت بیمه ورزشی داشته باشند.

مراحل:

ارسال شده در مورخه: 20-08-1397