دعوت به عضویت در انجمن کوهنوردی دختران
دعوت به عضویت در انجمن کوهنوردی دختران دانشگاه (24-9-1397) ادامه خبر
اعزام به مسابقات کشوری و انتخابی استان - دختران و پسران
اعزام به مسابقات کشوری و انتخابی استان در رشته های تکواندو و تیراندازی با کمان (11-9-1397) ادامه خبر
گزارش دومین برنامه انجمن کوهنوردی پسران دانشگاه زنجان
گزارش دومین برنامه انجمن کوهنوردی پسران دانشگاه زنجان (صعود قله سندان) (5-9-1397) ادامه خبر

ثبت نام برنامه کویر (انجمن کوهنوردی پسران)
ثبت نام برنامه پیمایش کویر ورزنه بتاریخ 21 الی 23 آذرماه (انجمن کوهنوردی پسران) روز سه شنبه 13 آذرماه

ثبت نام برنامه پیمایش کویر ورزنه

تاریخ اجرای برنامه : 21 الی 23 آذرماه

زمان ثبت نام : روز شنبه و یکشنبه مورخ 17 و 18 آذرماه راس ساعت 12 الی 13.30 در محل دفتر انجمن های ورزشی در اداره تربیت بدنی دانشگاه

هزینه ثبت نام : 30.000 تومان

لوازم مورد نیاز برنامه : چادر - کوله -زیرانداز- کیسه خواب با پتوی سفری اضافی- کفش مناسب- کاپشن پلار و گورتکس (بادگیر)- دستکش - کلاه پلار یا پشمی- کلاه آفتابی- (لباس راحتی برای طول زمان روز)- جوراب پشمی و اضافی- کرم ضدآفتاب- دستمال مرطوب و دستمال رول- چراغ پیشانی- اپی و سراپی- دمپایی-داروهای موردنیاز هر فرد-لیوان، قاشق، چاقو، ظروف مخصوص غذا- مسواک و خمیرداندان و...

وعده های غذایی: 3 وعده صبحانه+3 وعده ناهار+ 3 وعده شام + تنقلات و آب به مقدار کافی

روزشمار برنامه:

زمان حرکت راس ساعت 8 صبح روز چهارشنبه21 آذرماه و رسیدن به منطقه کویر ورزنه ساعت 5 بعد از ظهر - حرکت به سمت منطقه کمپ زنی

روز پنج شنبه 22 آذرماه پیمایش مسیر کویری و برگشت به منطقه اولیه جهت شب مانی

روز جمعه 23 آذرماه (صبح : در صورت امکان بازدید از مناطق تاریخی ورزنه: کبوترخانه-قلعه قورتان) راس ساعت 12 ظهر حرکت به سمت زنجان

-شرایط حضور در برنامه ها

1) داشتن کارت بیمه پزشکی-ورزشی

2) تکمیل فرم (***)

3)عضویت در انجمن کوهنوردی دانشگاه

4)شرکت دربرنامه های تخصصی منوط به شرکت در برنامه های عمومی و داشتن آمادگی جسمانی مناسب می باشد

5)رعایت کلیه موارد مربوط به مسائل زیست محیطی

6) پیروی از مربی و سرپرست

7) ثبت نام کلیه برنامه ها یک هفته قبل از اجرای برنامه در اتاق انجمن کوهنوردی الزامی میباشد.

*** زمان کلیه برنامه ها با در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی منطقه و با نظر مربی و اداره تربیت بدنی دانشگاه ممکن است تغییر یابد.

مطالعه آیین نامه ذیل جهت تکمیل فرم الزامی میباشد. لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید.

آیین نامه داخلی انجمن کوهنوردی دانشگاه زنجان

چگونه کارت بیمه ورزشی دریافت کنیم؟

برای دریافت کارت بیمه ورزشی یک روش بسیار آسان وجود دارد. باید به وب سایت فدراسیون پزشکی ورزشی به آدرس insurance.ifsm.ir مراجعه کنید و با ورود به سامانه و داشتن شماره ملی خود و پرداخت آنلاین حق بیمه، به صورت آنلاین کارت بیمه ورزشی خود را دریافت کنید.

پس از صدور کارت بیمه ورزشی می توانید فایل pdf آن را دریافت کرده و در صورت نیاز در پورتال باشگاه ورزشی خود آپلود کنید و یا تصویر آن را در تلفن همراهتان ذخیره کنید. البته نیازی به این کار نیست و می توانید با مراجعه بعدی به سایت فدراسیون پزشکی ورزشی و تنها با درج کد ملی خود از وضعیت بیمه ورزشی تان مطلع شوید و در صورت اتمام برای تمدید آن اقدام کنید.

کارت بیمه ورزشی زیر نظر فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران صادر می شود و شامل همه ورزشکاران آماتور، ملی پوشان، قهرمانان ورزشی، پیش کسوت ها و کوهنوردان می شود. تمام مدیران باشگاه های ورزشی، سرپرست های برنامه های کوهنوردی و طبیعت گردی، مربیان و کادر ورزشگاه یا باشگاه نیز باید کارت بیمه ورزشی داشته باشند.

ارسال شده در مورخه: 11-09-1397