اطلاعیه شماره 4 استخر دانشگاه
در خصوص زمان های جدید امکان ثبت اثر انگشت در اداره تربیت بدنی دانشگاه (4-2-1398) ادامه خبر
اطلاعیه شماره 3 استخر
اطلاعیه شماره 3 استخر (2-2-1398) ادامه خبر
اطلاعیه شماره 2 استخر ویژه اساتید و کارکنان
مصوبه هیات رئیسه در خصوص استفاده اعضای خانواده کارکنان و اساتید و نیروهای پیمانکاری از استخر دانشگاه (27-1-1398) ادامه خبر

اصلاحیه
ضرورت ثبت اثر انگشت در پایگاه داده نرم‌افزار بهره‌برداری از استخر

اطلاعیه (وِیژه دانشگاهیان دانشگاه زنجان)

باتوجه به تغییر شیوه بهره‌برداری استخر دانشگاه از ابتدای سال 1398 و نیاز به ثبت اثر انگشت جهت پذیرش به جای کارت های دانشجویی و پرسنلی، از علاقمندان به استفاده از استخر خواهشمند است جهت ثبت اثر انگشت خود به اداره تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایند. عدم درج اثر انگشت در پایگاه داده نرم‌افزار بهره‌برداری از استخر موجب اخذ بهای آزاد برای استفاده از استخر خواهد شد. کارکنان و اعضای هیات علمی نیز می‌توانند در بازه‌های اعلام شده برای ثبت اثر انگشت خود مراجعه نمایند.

(قابل ذکر می باشد در شیوه بهره برداری جدید استخر، با ثبت اثر انگشت نیازی به پرداخت پول توسط دانشگاهیان نخواهد بود و پس از پذیرش در انتهای هر ماه برای کارکنان و اعضای هیات علمی از حقوق ماهیانه کسر گردیده و برای دانشجویان نیز از اعتبار کارت کسر خواهد گردید.)

زمان مراجعه روز سه شنبه 28 اسفند ماه از ساعت 9 صبح الی 14

زمان مراجعه بعد از ایام عید طی روزهای کاری از ساعت 9 الی 11 صبح

لطفا کارت دانشجویی و کارت پرسنلی به همراه داشته باشید.

شماره تماس: 2324 محمدی

ارسال شده در مورخه: 22-12-1397