تا اطلاع ثانوی امکان ثبت اثر انگشت برای استفاده از استخر مهیا نمی باشد
تا اطلاع ثانوی امکان ثبت اثر انگشت برای استفاده از استخر مهیا نمی باشد (2-6-1398) ادامه خبر
جهت رفاه حال همکاران و مراجعه کنندگان محترم به استخر در مردادماه،
استخر دانشگاه تعطیل نمی باشد و مراجعه برای عموم آزاد میباشد. - شماره تماس استخر جهت اطلاع از سانس 33052694 (16-5-1398) ادامه خبر
جهت ثبت اثر انگشت برای استفاده از استخر دانشگاه خواهشمند است از تاریخ
2 شهریور ماه به اداره تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایید. (8-5-1398) ادامه خبر

زمان سانس های استخر دانشگاه تا شروع ماه مبارک رمضان

*** جهت اطلاع از دوره های آموزشی می توانید با استخر یا اداره تربیت بدنی دانشگاه تماس حاصل فرمایید.

توجه: از تاریخ 17 الی 31 فروردین ماه در صورت مراجعه به استخر بدون ثبت اثر انگشت، حتما کارت دانشجویی یا کارت پرسنلی به همراه داشته باشید ""سهم مراجعه کنندگان دانشگاهی جهت پرداخت به صورت نقدی یا پوز بانکی با یارانه دانشگاهی (دانشجو 1100 تومان، کارکنان 2200 تومان و اعضا هیات علمی 2750 تومان ) می باشد.""، لذا به اطلاع می رساند از تاریخ 1 اردیبهشت ماه بدون ثبت اثر انگشت در سامانه ، مراجعه کننده به صورت پرداخت بهای آزاد پذیرش خواهد شد.

باتوجه به تغییر شیوه بهره‌برداری استخر دانشگاه از ابتدای سال 1398 و نیاز به ثبت اثر انگشت جهت پذیرش به جای کارت های دانشجویی و پرسنلی، از علاقمندان به استفاده از استخر خواهشمند است جهت ثبت اثر انگشت خود به اداره تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایند. عدم درج اثر انگشت در پایگاه داده نرم‌افزار بهره‌برداری از استخر موجب اخذ بهای آزاد برای استفاده از استخر خواهد شد. کارکنان و اعضای هیات علمی نیز می‌توانند در بازه‌های اعلام شده برای ثبت اثر انگشت خود مراجعه نمایند.

(قابل ذکر می باشد در شیوه بهره برداری جدید استخر، با ثبت اثر انگشت نیازی به پرداخت پول توسط دانشگاهیان نخواهد بود و پس از پذیرش در انتهای هر ماه برای کارکنان و اعضای هیات علمی از حقوق ماهیانه کسر گردیده و برای دانشجویان نیز از اعتبار کارت کسر خواهد گردید.)

زمان مراجعه : طی روزهای کاری از ساعت 9 الی 11 صبح (سه شنبه ها ساعت 9 الی 13)

لطفا کارت دانشجویی و کارت پرسنلی به همراه داشته باشید.

ارسال شده در مورخه: 18-01-1398