تا اطلاع ثانوی امکان ثبت اثر انگشت برای استفاده از استخر مهیا نمی باشد
تا اطلاع ثانوی امکان ثبت اثر انگشت برای استفاده از استخر مهیا نمی باشد (2-6-1398) ادامه خبر
جهت رفاه حال همکاران و مراجعه کنندگان محترم به استخر در مردادماه،
استخر دانشگاه تعطیل نمی باشد و مراجعه برای عموم آزاد میباشد. - شماره تماس استخر جهت اطلاع از سانس 33052694 (16-5-1398) ادامه خبر
جهت ثبت اثر انگشت برای استفاده از استخر دانشگاه خواهشمند است از تاریخ
2 شهریور ماه به اداره تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایید. (8-5-1398) ادامه خبر

اطلاعیه شماره 1 استخر
یارانه تخصیصی دانشگاه جهت استفاده از استخر دانشگاه به دانشجویان

یارانه تخصیصی دانشگاه جهت استفاده از استخر دانشگاه

به منظور تداوم و گسترش استفاده دانشجویان از استخر دانشگاه، علی‌رغم تغییر شیوه بهره‌برداری از استخر، بنا به مصوبه هیات رئیسه دانشگاه به ازای هر دانشجو و صرفا یکبار در روز مبلغ 24000 ریال یارانه، در صورت استفاده از استخر تعلق خواهد گرفت (سقف استفاده از یارانه در طی هفته به صورت 3 جلسه در هفته و 12 جلسه در ماه می باشد.در صورتیکه فرد از تعداد جلسات بیشتری در طی هفته استفاده نماید مبلغ باقی مانده بصورت آزاد اخذ خواهد شد.) . دانشجویان گرامی در مراجعه به استخر همانند شیوه پیشین سهم ریالی خود برای استفاده از استخر(11000 ریال) را از طریق اعتبار شارژ شده کارت دانشجویی با ثبت اثر انگشت پرداخت نموده و یارانه دانشگاه به ازای مراجعه دانشجو در وجه بهره‌بردار استخر پرداخت خواهد شد.

مبلغ یارانه غیرقابل  ذخیره می‌باشد.

***جهت استفاده از این تسهیلات ثبت اثر انگشت و به همراه داشتن کارت دانشجویی در اداره تربیت بدنی ضروری میباشد. (ساعت مراجعه 9 الی 11 )

ارسال شده در مورخه: 27-01-1398