ثبت نام مسابقات ورزشی ویژه گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی و
جشنواره ورزش های بهاره در رشته های دارت- طناب کشی- طناب زنی  (22-2-1398) ادامه خبر
ساعات سرویس های ایاب و ذهاب به سمت استخر دانشگاه و برعکس
در ایام ماه مبارک رمضان از مقابل خوابگاه دختران (22-2-1398) ادامه خبر
دانشگاه زنجان در مسابقات المپیاد ورزشی استانی
صاحب 2 مدال طلا ، 2 مدال نقره و 4 مدال برنز شد (21-2-1398) ادامه خبر

اطلاعیه شماره 1 استخر
یارانه تخصیصی دانشگاه جهت استفاده از استخر دانشگاه به دانشجویان

یارانه تخصیصی دانشگاه جهت استفاده از استخر دانشگاه

به منظور تداوم و گسترش استفاده دانشجویان از استخر دانشگاه، علی‌رغم تغییر شیوه بهره‌برداری از استخر، بنا به مصوبه هیات رئیسه دانشگاه به ازای هر دانشجو و صرفا یکبار در روز مبلغ 24000 ریال یارانه، در صورت استفاده از استخر تعلق خواهد گرفت (سقف استفاده از یارانه در طی هفته به صورت 3 جلسه در هفته و 12 جلسه در ماه می باشد.در صورتیکه فرد از تعداد جلسات بیشتری در طی هفته استفاده نماید مبلغ باقی مانده بصورت آزاد اخذ خواهد شد.) . دانشجویان گرامی در مراجعه به استخر همانند شیوه پیشین سهم ریالی خود برای استفاده از استخر(11000 ریال) را از طریق اعتبار شارژ شده کارت دانشجویی با ثبت اثر انگشت پرداخت نموده و یارانه دانشگاه به ازای مراجعه دانشجو در وجه بهره‌بردار استخر پرداخت خواهد شد.

مبلغ یارانه غیرقابل  ذخیره می‌باشد.

***جهت استفاده از این تسهیلات ثبت اثر انگشت و به همراه داشتن کارت دانشجویی در اداره تربیت بدنی ضروری میباشد. (ساعت مراجعه 9 الی 11 )

ارسال شده در مورخه: 27-01-1398