آغاز ثبت نام مسابقات بسکتبال 3 نفره دختران دانشگاه
آغاز ثبت نام مسابقات بسکتبال 3 نفره دختران دانشگاه- سری مسابقات درون دانشگاهی- همراه با جوایز (22-8-1398) ادامه خبر
برنامه پیاده روی همکاران دانشگاهی و تجلیل از ورزشکاران برتر دانشگاه
به مناسبت هفته تربیت بدنی اجرا گردید. (21-8-1398) ادامه خبر
اسامی مسوولین انجمن های ورزشی کارکنان و اساتید
اسامی مسوولین جدید انجمن های ورزشی کارکنان و اساتید (12-8-1398) ادامه خبر

اطلاعیه شماره 1 استخر
یارانه تخصیصی دانشگاه جهت استفاده از استخر دانشگاه به دانشجویان

یارانه تخصیصی دانشگاه جهت استفاده از استخر دانشگاه

به منظور تداوم و گسترش استفاده دانشجویان از استخر دانشگاه، علی‌رغم تغییر شیوه بهره‌برداری از استخر، بنا به مصوبه هیات رئیسه دانشگاه به ازای هر دانشجو و صرفا یکبار در روز مبلغ 24000 ریال یارانه، در صورت استفاده از استخر تعلق خواهد گرفت (سقف استفاده از یارانه در طی هفته به صورت 3 جلسه در هفته و 12 جلسه در ماه می باشد.در صورتیکه فرد از تعداد جلسات بیشتری در طی هفته استفاده نماید مبلغ باقی مانده بصورت آزاد اخذ خواهد شد.) . دانشجویان گرامی در مراجعه به استخر همانند شیوه پیشین سهم ریالی خود برای استفاده از استخر(11000 ریال) را از طریق اعتبار شارژ شده کارت دانشجویی با ثبت اثر انگشت پرداخت نموده و یارانه دانشگاه به ازای مراجعه دانشجو در وجه بهره‌بردار استخر پرداخت خواهد شد.

مبلغ یارانه غیرقابل  ذخیره می‌باشد.

***جهت استفاده از این تسهیلات ثبت اثر انگشت و به همراه داشتن کارت دانشجویی در اداره تربیت بدنی ضروری میباشد. (ساعت مراجعه 9 الی 11 )

ارسال شده در مورخه: 27-01-1398