جهت رفاه حال همکاران و مراجعه کنندگان محترم به استخر در مردادماه،
استخر دانشگاه تعطیل نمی باشد و مراجعه برای عموم آزاد میباشد. - شماره تماس استخر جهت اطلاع از سانس 33052694 (16-5-1398) ادامه خبر
جهت ثبت اثر انگشت برای استفاده از استخر دانشگاه خواهشمند است از تاریخ
2 شهریور ماه به اداره تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایید. (8-5-1398) ادامه خبر
درخواست ارائه مدارک نجات غریق به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه
برای همکاری در استخر دانشگاه (دختران، پسران)دانشجویان و همکاران (1-4-1398) ادامه خبر

اطلاعیه شماره 3 استخر

قابل توجه همکاران دانشگاهی: کارکنان و اعضای هیات علمی

با توجه به موجود بودن یکدستگاه ثبت اثر انگشت در اداره تربیت بدنی و محدودیت زمانی ثبت اثر انگشت فقط از ساعت 9 الی 11 تا اطلاع ثانوی، خواهشمند است در سایر زمان ها برای این امر به اداره تربیت بدنی مراجعه ننمایید. همچنین با توجه به نیاز به ثبت شماره هولگرام کارت پرسنلی در دستگاه ثبت اثر انگشت ، لطفا همکارانی که بدون داشتن کارت پرسنلی تا کنون اقدام به ثبت اثر انگشت نموده اند برای ثبت شماره کارت مجددا به تربیت بدنی دانشگاه در همان ساعت ذکر شده، با همراه داشتن کارت مراجعه نمایند.

توجه: همکاران محترمی که قبلا با کارت پرسنلی ثبت اثر انگشت نموده اند لطفا جهت اعلام تعداد خانوار با اداره تربیت بدنی دانشگاه از ساعت 11 الی 12 تماس حاصل فرمایند.

*** بدون کارت پرسنلی امکان ثبت اثر انگشت وجود ندارد.

*** زمان ثبت اثر انگشت راس ساعت 9 الی 11 صبح می باشد.

***همراه داشتن کارت پرسنلی در هنگام مراجعه به استخر الزامی می باشد.

ارسال شده در مورخه: 02-02-1398