جهت رفاه حال همکاران و مراجعه کنندگان محترم به استخر در مردادماه،
استخر دانشگاه تعطیل نمی باشد و مراجعه برای عموم آزاد میباشد. - شماره تماس استخر جهت اطلاع از سانس 33052694 (16-5-1398) ادامه خبر
جهت ثبت اثر انگشت برای استفاده از استخر دانشگاه خواهشمند است از تاریخ
2 شهریور ماه به اداره تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایید. (8-5-1398) ادامه خبر
درخواست ارائه مدارک نجات غریق به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه
برای همکاری در استخر دانشگاه (دختران، پسران)دانشجویان و همکاران (1-4-1398) ادامه خبر

مراسم تودیع و معارفه مدیریت تربیت بدنی دانشگاه انجام شد

صبح دیروز یازدهم خرداد ماه با صدور حکمی از سوی معاونت محترم اداری و مالی، جناب آقای مهران محمدی به عنوان مدیر تربیت بدنی دانشگاه  منصوب شدند. همچنین از دکتر آقاعلی قاسم نیان در مدت تصدی مدیریت این حوزه تقدیر و تشکر بعمل آمد. در این مراسم که با حضور معاونت محترم دانشجویی ، مدیر امور دانشجویان و سایر همکاران حوزه معاونت دانشجویی برگزار گردید، ضمن ارائه گزارش عملکرد 5 ساله توسط جناب آقای دکتر قاسم نیان، جناب آقای دکتر حسینی در خصوص رویکرد اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای ورزش همگانی صحبت هایی ایراد نموده و بیان داشتندکه تمام تلاش حوزه دانشجویی برای بخش تربیت بدنی در راستای ترویج فرهنگ ورزش همگانی و ایجاد زیرساخت های آن خواهد بود.

ارسال شده در مورخه: 12-03-1398