جهت رفاه حال همکاران و مراجعه کنندگان محترم به استخر در مردادماه،
استخر دانشگاه تعطیل نمی باشد و مراجعه برای عموم آزاد میباشد. - شماره تماس استخر جهت اطلاع از سانس 33052694 (16-5-1398) ادامه خبر
جهت ثبت اثر انگشت برای استفاده از استخر دانشگاه خواهشمند است از تاریخ
2 شهریور ماه به اداره تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایید. (8-5-1398) ادامه خبر
درخواست ارائه مدارک نجات غریق به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه
برای همکاری در استخر دانشگاه (دختران، پسران)دانشجویان و همکاران (1-4-1398) ادامه خبر

اطلاعیه شماره 7 استخر دانشگاه
ویژه همکاران دانشگاهی (اساتید و کارکنان)

همکاران محترم دانشگاهی(اساتید و کارکنان)

نظر به واگذاری استخر دانشگاه به بخش خصوص و اجازه مستآجر مبنی بر ارائه خدمات متنوع با تعرفه های مصوب قانونی هیئت شنا، خواهشمند است نسبت به تسویه هزینه کلاس های آموزشی با استخر اقدام فرمائید.

لازم به ذکر است برابر مصوبه هیئت رئیسه محترم دانشگاه شمول یارانه رفاهی صرفآ برای استفاده از سانس های آزاد همکاران و خانواده های محترم ایشان منظور گردیده است و امکان اعمال یارانه مذکور برای کلاس های آموزشی فراهم نمی باشد.

بدیهی است اداره تربیت بدنی رایزنی لازم با مدیریت محترم استخر را جهت اخذ حداکثر تخفیفات ممکنه خواهد داشت لیکن تصمیم نهایی در سقف تعرفه های مصوب قانونی، با مدیریت مجموعه مذکور خواهد بود.

ارسال شده در مورخه: 21-03-1398