جهت رفاه حال همکاران و مراجعه کنندگان محترم به استخر در مردادماه،
استخر دانشگاه تعطیل نمی باشد و مراجعه برای عموم آزاد میباشد. - شماره تماس استخر جهت اطلاع از سانس 33052694 (16-5-1398) ادامه خبر
جهت ثبت اثر انگشت برای استفاده از استخر دانشگاه خواهشمند است از تاریخ
2 شهریور ماه به اداره تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایید. (8-5-1398) ادامه خبر
درخواست ارائه مدارک نجات غریق به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه
برای همکاری در استخر دانشگاه (دختران، پسران)دانشجویان و همکاران (1-4-1398) ادامه خبر

اطلاعیه شماره 8 استخر دانشگاه
در خصوص امکان تهیه کارت پانچی در استخر برای استفاده خانواده ها

اطلاعیه

با توجه به درخواست همکاران ارجمند (اساتید و کارکنان) مبنی بر تغییر نحوه استفاده اعضای خانواده از استخر دانشگاه، مدیریت محترم استخر اقدام به تهیه کارت های پانچی برای ارائه خدمات بهینه تر به همکاران دانشگاهی نموده است، که با تهیه این کارت ها دیگر نیازی به استفاده از کارت پرسنلی همکاران توسط خانواده ها نخواهد بود. لذا همکاران متقاضی می توانند با در دست داشتن کارت پرسنلی اقدام به تهیه کارت های پانچی تا سقف 35 جلسه در ماه برای هر همکار با یارانه دانشگاهی در محل استخر برای اعضای خانواده نمایند. (لطفا دقت فرمایید که در هنگام تهیه کارت ها نیازی به پرداخت وجه نبوده و در پایان هر ماه سهم همکاران از حساب ایشان کسر و باقی با یارانه دانشگاهی پرداخت خواهد گردید.)

ارسال شده در مورخه: 22-03-1398