تمدید مهلت مسابقات آنلاین آمادگی جسمانی به مناسبت گرامیداشت
هفته تربیت بدنی (دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان)- بانوان و آقایان (30-7-1399) ادامه خبر
هفته تربیت بدنی و ورزش گرامی باد - 26 مهر الی 2 آبان
برگزاری مسابقات آنلاین آمادگی جسمانی (27-7-1399) ادامه خبر
اطلاعیه پژوهشگاه تربیت بدنی در رابطه با
جاماندگان آزمون عملی رشته علوم ورزشی (21-7-1399) ادامه خبر

برگزاری اولین دوره مسابقات ورزشهای الکترونیک دانشجویان دانشگاه ها
برگزاری اولین دوره مسابقات ورزشهای الکترونیک دانشجویان دانشگاه های کشور

با همکاری فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی و انجمن ورزش های الکترونیک، به منظور ایجاد نشاط و شادابی بین دانشجویان در شرایط ویژه کنونی،اولین دوره مسابقات ورزشهای الکترونیک دانشجویان دانشگاه های کشور در رشته های  FIFA20 - Rainbow Six)- -  Clash Royale- eFootball PES2020 Subway Surfers - Call of Duty- Quiz of Kings) برگزار میگردد.

• زمان ثبت نام: تا روز 22 تیر ماه
  • زمان مسابقات : روز های25،26،27 تیر ماه

شرایط برگزاری مسابقات:

1. دانشجویان شرکت کننده با درج شماره دانشجویی از 50% تخفیف ورودی مسابقات بهره مند خواهند شد.
  2. ثبت نام مسابقات در درگاه معرفی شده از طرف انجمن ورزشهای الکترونیک به آدرس : lresa.ir/students انجام می شود.
  3. قوانین و مقررات برگزاری مسابقات برابر استانداردهای جهانی مورد تایید فدراسیون جهانی ورزشهای الکترونیک IESF برگزار خواهد شد.
  4. به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

قوانین و مقررات و آیین نامه های مربوطه برای دسترسی عموم در سایت فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی  iusf.ir موجود می باشد.

علاقمندان می توانند با مراجعه به سایت وزارت اقدام به ثبت نام نمایند.

جهت مشاهده لینک خبر و سایت لطفا کلیک نمایید.

ارسال شده در مورخه: 26-03-1399