نتایج مسابقات مجازی "چابکترین دانشجوی کشور" اعلام شد
محمد امینی از دانشگاه سراسری زنجان مقام اول  (24-4-1399) ادامه خبر
شورای ورزش دانشگاه برگزار شد
شورای ورزش دانشگاه با حضور کلیه اعضاء در سالن شهید شهریاری برگزار شد (15-4-1399) ادامه خبر
برگزاری مسابقات غیر حضوری تکواندو (پومسه دانشجویان دختر و پسر)
برگزاری مسابقات غیر حضوری تکواندو (پومسه دانشجویان دختر و پسر) (4-4-1399) ادامه خبر

شورای ورزش دانشگاه برگزار شد
شورای ورزش دانشگاه با حضور کلیه اعضاء در سالن شهید شهریاری برگزار شد

جلسه شورای ورزش دانشگاه زنجان 27 خرداد 1399 با حضور دکتر سیدمحسن نجفیان رئیس دانشگاه و رئیس شورا و اعضاء شورای ورزش دانشگاه در سالن شهید شهریاری حوزه ریاست برگزار گردید.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش یکساله و بیان مسائل و چالش های پیش رو توسط مدیر تربیت بدنی دانشگاه جناب آقای محمدی و همچنین بحث و تبادل نظر درباره ورزش دانشگاهی توسط اعضای شورا درخصوص موضوعات ذیل الذکر بحث و تصمیم گیری شد :

- با توجه به بیماری COVID19 در سطح جامعه و مشکلات این ویروس در فضاهای بسته و عدم حصول اطمینان در کنترل های لازم، بازگشایی سالن های ورزشی منوط بر بهبود وضعیت بیماری در شهرستان زنجان و با تایید مرکز بهداشت دانشگاه در آینده قابل بررسی خواهد بود. همچنین مقرر شد شرایط استفاده دانشگاهیان از فضاهای روباز ورزشی مانند پیست و چمن با هماهنگی انتظامات دانشگاه فراهم گردد.

-در خصوص پیشنهاد ساخت سوله ورزشی در خوابگاه دختران، و نظر به اولویت تکمیل پروژه  نیمه کاره ژیمنازیوم، مقرر شد در صورت استفاده از کمک های خیرین و یا تغییر کاربری محل هایی در خوابگاه دختران این پیشنهاد پیگیری شود.

- درخصوص اجرای طرح سنجش وضعیت بدنی، ترکیب بدنی و آمادگی جسمانی کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه ، دوره های آموزشی در سطح دانشجویان، کارشناسان و اساتید و ضرورت استفاده بهینه از فضای مجازی در آموزش و توسعه فعالیت­های ورزشی، ایجاد سایت مجزای اجاره اماکن ورزشی، تجهیزات موجود و ... تصمیم گیری گردید.

مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه ورزشی

ارسال شده در مورخه: 15-04-1399