جلسه هیات گلف استان زنجان با معاون محترم اداری مالی و مدیر تربیت بدنی
در راستای راه اندازی مینی گلف و اختصاص زمین به این ورزش برای استفاده و بهره مندی دانشگاهیان (3-8-1399) ادامه خبر
تمدید مهلت مسابقات آنلاین آمادگی جسمانی به مناسبت گرامیداشت
هفته تربیت بدنی (دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان)- بانوان و آقایان (30-7-1399) ادامه خبر
هفته تربیت بدنی و ورزش گرامی باد - 26 مهر الی 2 آبان
برگزاری مسابقات آنلاین آمادگی جسمانی (27-7-1399) ادامه خبر

کسب مقام سوم مسابقات پومسه دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور
توسط سرکار خانم فاطمه سیدی دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه زنجان

اولین دوره مسابقات قهرمانی پومسه دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور با معرفی نفرات برتر به پایان رسید

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی به نقل از روابط عمومی هیات ورزش های دانشگاهی استان خراسان رضوی ، اولین دوره مسابقات قهرمانی پومسه دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور با حضور 145 ورزشکار از 113 دانشگاه طی ۳ مرحله به همت هیات ورزش های دانشگاهی استان خراسان رضوی و هیات تکواندو استان و به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد به صورت مجازی برگزار شد.

بنابراین گزارش در مرحله اول ورزشکاران با اجرای فرم ۴ (تگوگ ساجانگ) با یکدیگر به رقابت پرداختند. در این مرحله 76 ورزشکار به دور دوم راه یافته و با اجرای فرم ۷ (تگوک چیل جانگ) در این مرحله با یکدیگر به رقابت پرداختند. در نهایت ۸ نفر به مرحله نهایی و فینال رسیدند. با اجرای فرم ۹ (کوریو) مسابقات به پایان رسید و در پایان نفرات زیر مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

راضیه آقایی دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه الزهرا(س) مقام اول ، نهال پرهیزکار دانشجوی رشته مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر مقام دوم و غزاله رئیس اوژن دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج وفاطمه سیدی دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه زنجان مقام سوم مشترک را کسب کردند.

مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه ورزشی

ارسال شده در مورخه: 16-06-1399