جلسه هیات گلف استان زنجان با معاون محترم اداری مالی و مدیر تربیت بدنی
در راستای راه اندازی مینی گلف و اختصاص زمین به این ورزش برای استفاده و بهره مندی دانشگاهیان (3-8-1399) ادامه خبر
تمدید مهلت مسابقات آنلاین آمادگی جسمانی به مناسبت گرامیداشت
هفته تربیت بدنی (دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان)- بانوان و آقایان (30-7-1399) ادامه خبر
هفته تربیت بدنی و ورزش گرامی باد - 26 مهر الی 2 آبان
برگزاری مسابقات آنلاین آمادگی جسمانی (27-7-1399) ادامه خبر

آزمون عملی رشته علوم ورزشی ویژه داوطلبین کنکور سال 1399
با همکاری مدیریت تربیت بدنی و گروه علوم ورزشی دانشگاه زنجان برگزار گردید

آزمون عملی ورودی رشته علوم ورزشی ویژه داوطلبین کنکور سال 1399 در تاریخ های  28 شهریور برای آقایان و 29 شهریور برای خانمها با حضور 608 نفر در دانشگاه زنجان برگزار گردید.

این رویداد با حضور نماینده سازمان سنجش و ناظرین پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و همکاری مدیریت تربیت بدنی و گروه علوم ورزشی دانشگاه با همکاری 80 نفر از اساتید ، داوران و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید. برای برگزاری این رویداد به صورت هماهنگ کارگاه های عملی و آنلاین در سراسر کشور برگزار گردید.. گفتنی است دانشگاه زنجان برای اولین بار میزبان این رویداد می باشد.

بدینوسیله از همکاری دفتر نهاد رهبری، روابط عمومی، حوزه معاونت دانشجویی، دانشکده انسانی، حراست، کارپردازی، دانشگاه علوم پزشکی، دبیرستان عصمت ، معاونت تربیت بدنی آموزش و پرورش و باشگاه نیتروژن در برگزاری هرچه بهتر این آزمون کمال تشکر را دارد.

مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه ورزشی

ارسال شده در مورخه: 31-06-1399