ثبت نام سمینار تمرینات معلق TRX - آنلاین - دختر و پسر

بازديد کل: 120060
اطلاعیه پژوهشگاه تربیت بدنی در رابطه با
جاماندگان آزمون عملی رشته علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، به دنبال پیگیری‌های پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و موافقت سازمان سنجش آموزش کشور، مبنی بر برگزاری مجدد آزمون عملی رشته علوم ورزشی، زمان و محل برگزاری این آزمون برای جاماندگان اعلام کرد.
بر اساس این گزارش داوطلبانی که در کارنامه آزمون سراسری مجاز روزانه شده اند و به دلایل مختلف موفق به انجام آزمون عملی رشته علوم ورزشی در تاریخ های 27 لغایت 31 شهریور ماه نشده اند و درخواست خود را برای سازمان سنجش یا پژوهشگاه تربیت بدنی اعلام نموده اند می توانند در این آزمون شرکت کنند.

قابل توجه : زمان برگزاری آزمون روز پنج شنبه 24 مهر ماه  بود ه و  از ساعت 7 صبح لغایت 13 برای خانم ها و از ساعت 14 الی 18 همان روز برای آقایان برگزار خواهد شد.

داوطلبان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت پژوهشگاه به نشانی www.ssrc.ac.ir  مراجعه نمایند.

محل برگزاری : تهران – بزرگراه شهید ستاری شمال – خیابان سیمون بولیوار- نبش خیابان محبان الائمه – مجموعه ورزشی شهید کاظمی ( یاس سابق) دسترسی به این مکان از طریق مترو صادقیه و متروی آزادی – اتوبوس BRT و ماشین های واحد علوم تحقیقات میسر می باشد.

ارسال شده در مورخه: 21-07-1399