راهنمای داده های آنالیز وزن بدن (inbody)
تصویر اطلاعاتی که این تست در اختیار ما قرار می دهد برای استفاده همکاران و در صورت نیاز تماس جهت اطلاعات بیشتر (23-4-1400) ادامه خبر
ثبت نام متقاضیان حضور در مسابقات قهرمانی دانشجویان دختر و پسر
بخشنامه و آیین نامه فنی مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی کشور (23-4-1400) ادامه خبر
دور سوم کلاس آموزش دوچرخه سواری ویژه دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه ها
ثبت نام اجرای دور سوم کلاس آموزش دوچرخه سواری (21-4-1400) ادامه خبر

تمدید مهلت مسابقات آنلاین آمادگی جسمانی به مناسبت گرامیداشت
هفته تربیت بدنی (دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان)- بانوان و آقایان

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه قصد دارد یک دوره مسابقات آنلاین آمادگی جسمانی به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی برای دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار نماید.

لذا خواهشمند است از علاقمندان به حضور در این دوره از مسابقات فایل نحوه ارسال فیلم و موارد خطا را از اینجا دانلود و مطالعه نمایید و سپس فیلم های افقی خود را به شمار های 09370043180 (بانوان) و 09390513553 (آقایان) در پیام رسان واتس اپ با ذکر مشخصات خود شامل (نام و نام خانوادگی، شماره ملی (شماره دانشجویی برای دانشجویان عزیز) ارسال نمایید.
** فیلم های شما از حرکات ورزشی تان به صورت مجزا توسط داوران خانم و آقا مشاهده و داوری خواهد شد.

**خواهشمند است لباس مناسب ورزشی استفاده نموده و برای بانوان داشتن حجاب الزامی می باشد.

**در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره 02433052324 سرکار خانم محمدی از ساعت 9 الی 12 تماس حاصل نمایید.

مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه ورزشی

ارسال شده در مورخه: 30-07-1399