بروزرسانی: 1-11-1398
راهنمای کلی نحوه ثبت نام وام ها

راهنمای کلی نحوه ثبت نام وام ها

نحوه ثبت نام و تقاضای انواع وامها

1- مطالعه راهنمای تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان از سایت www.swf.ir   از منوی بخشنامه ها

2- دریافت فرم سند تعهد محضری از سایت مدیریت امور دانشجویی.

3- مراجعه  به یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور به همراه ضامن کارمندرسمی یا پیمانی ویا بازنشسته ادارات دولتی با همراه داشتن شناسنامه و کارت ملی طرفین و ( اصل حکم کارگزینی یا گواهی کسراز حقوق یا فیش حقوقی ضامن ) با توجه به شرایط ضامن.

4- محضری کردن فرم تعهد محضری در دفاتر اسناد رسمی کشور .

5- تحویل اصل سند تعهد محضری و 1- اصل گواهی کسر از حقوق ضامن برای ضامنین بازنشسته بغیر از بازنشستگان نیروهای مسلح و یا 2-کپی آخرین حکم کارگزینی ضامن برای کارکنان شاغل رسمی و پیمانی و یا 3- کپی فیش حقوقی ضامن برای بازنشستگان نیروهای مسلح به کارشناسان اداره رفاه.

توجه: تحویل سند تعهد محضری تنها یکبار و در اولین نیمسال تقاضای وام تا پایان تحصیلات برای بهره مندی از کلیه وامها کافی است.

6- برای دانشجویان روزانه گشایش حساب تجارت کارت جوان در بانک تجارت داخل دانشگاه برای دانشجویان فاقد شماره حساب تجارت کارت جوان و اعلام شماره حساب بانک تجارت به اداره رفاه (دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که از مقاطع تحصیلی قبلی خود حساب تجارت کارت جوان دارند در صورت فعال بودن حساب نیازی به دریافت مجدد حساب بانکی ندارند.)

توجه:دانشجویان نوبت دوم نیازی به افتتاح شماره حساب بانکی ندارند. وام شهریه به حساب دانشگاه واریز شده و بابت بدهی دانشجو منظور می گردد.

7-  مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir  جهت ثبت تقاضای وام.

8- دریافت پیامک تاییدیه ثبت وام درخواستی توسط دانشجو.

9- پیگیری ثبت و تایید وام درخواستی از پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان (bp.swf.ir  ) از منوی درخواست وام (درقسمت پایین صفحه درخواست وام مبلغ وام درخواستی پس از ثبت و تایید قابل مشاهده می شود).

10- دریافت پیامک تاییدیه ثبت وام درخواستی توسط دانشجو.

11-  پیگیری ثبت و تایید وام درخواستی از پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان از منوی درخواست وام ( در قسمت پایین صفحه درخواست وام مبلغ وام درخواستی پس از ثبت و تایید قابل مشاهده می شود).

توجه1: شماره حساب بایستی بنام خود دانشجو بوده و مسدود وغیرفعال نباشد درغیراینصورت وام بحساب صندوق رفاه برگشت داده شده  ولی دانشجو در سیستم صندوق رفاه بدهکار خواهد شد.

توجه2: دانشجویان روزانه مرد متأهل می بایست کپی صفحه اول و دوم مشخصات عقدنامه و شناسنامه و کارت ملی زوجین را در یک صفحه A4  به اداره رفاه تحویل نمایند

توجه 3: حداقل مدت زمان انتظار از زمان درخواست وام تا زمان واریز وام به حساب دانشجویان از طرف صندوق رفاه دانشجویان، حداکثر تا 2 ماه پس از تایید وام درخواستی توسط اداره رفاه می باشد

مدارک مورد نیاز وام های دانشجویی

برای تقاضا و ثبت نام کلیه وامهای دانشجویان روزانه تحویل مدارک زیر به اداره رفاه الزامی است :

الف: اعلام شماره حساب بانک تجارت به اداره رفاه .

ب- تحویل اصل سند تعهد محضری  و 1- اصل گواهی کسر از حقوق ضامن برای ضامنین بازنشسته به غیر از بازنشستگان نیروهای مسلح و یا   2- کپی آخرین حکم کارگزینی ضامن برای کارکنان شاغل رسمی و پیمانی و یا

3- کپی فیش حقوقی ضامن برای بازنشستگان  نیروهای مسلح.

علاوه بر مدارک بالا برای هر نوع وام  مدارک مشروحه زیر نیز مورد نیاز است :

1. وام تحصیلی:  کپی صفحه دوم شناسنامه زوجین و فرزند در یک صفحه A4و کپی صفحات مشخصات زوجین در عقدنامه برای دانشجویان متأهل مرد به اداره رفاه.
  • تحصیلی ویژه دکتری : ارائه فرم شماره یک و دو در اولین درخواست و فرم شماره سه  در هر شش ماه پس از تصویب پروپوزال  به اداره رفاه دانشجویان.

2- وام ضروری: مدارک لازمه عبارتند از: 1- فاکتور خرید لوازم کمک آموزشی (کتاب- لب تاب- پرینتر و ...) 2– فاکتور خرید عینک طبی3- مدارک بیماری4- مدارک فوت یکی از بستگان درجه یک 5 – مدارک تصادف 6 – مدارک آتش سوزی، وقوع حوادث طبیعی (زلزله – سیل و ...) 7–  مدارک موارد خاص (برای بیماریهای پرهزینه و صعب الاعلاج) 8-  پایان نامه تحصیلی.

3- وام ازدواج: کپی صفحه مشخصات زوجین در عقدنامه - کپی صفحه دوم شناسنامه و کارت ملی زوجین

4- وام ودیعه مسکن متأهلی: کپی صفحه مشخصات زوجین در عقدنامه- کپی صفحه دوم شناسنامه و کارت ملی زوجین   -  اصل اجاره نامه به نام خود دانشجوی وام گیرنده – کارنامه  کلی.

5- وام مسکن مجردی: اصل اجاره نامه به نام خود دانشجو

6- وام زیارت عتبات عالیات: پرینت برگ ثبت نام اینترنتی- کپی فیش واریزی- کپی صفحه مهر شده پاسپورت- تاییدیه عتبات دانشجویی برای دانشجویان اعزامی از دانشگاه.

7- وام ضروری خرید کتب تخصصی: فاکتور کتب تخصصی  دارای تاریخ و شماره و مهر فروشنده و بنام دانشجو و به مبلغ وام ضروری برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی.

8- وام موارد خاص: کپی برابر اصل شده مدارک پزشکی- فرم وام موارد خاص با تأیید پزشک معتمد دانشگاه- فاکتور هزینه های پزشکی

9- وام ضروری مبتکر: گواهی ثبت اختراع تأیید شده توسط سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران یا دبیرخانه جشنواره خوارزمی یا معاونت پژوهشی دانشگاه

10- وام ضروری حوادث غیرمترقبه: تأییدیه خسارت حوادث غیرمترقبه توسط فرمانداری یا استانداری محل سکونت.

11- وام ضروری قهرمان ورزشی: حکم قهرمانی و تأییدیه اداره کل تربیت بدنی وزارت متبوع درخصوص حکم قهرمانی- اسناد هزینه کرده دانشجو

12- وام تحصیلی و ضروری دانشجویان نابینا و کم بینا ومعلولین: گواهی بهزیستی- فاکتور تهیه لوازم کمک آموزشی نابینایان و معلولین

13- وام تحصیلی و ضروری استعداد درخشان (ممتاز و نمونه): تأییدیه سازمان سنجش آموزش کشور یا تأییدیه فرم توسط دفتر استعدادهای درخشان یا تأییدیه آموزش و پرورش یا تأییدیه سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام وامهای دانشجویان نوبت دوم:

1. وام شهریه:  تحویل اصل سند تعهد محضری  و  الف - اصل گواهی کسر از حقوق ضامن برای ضامنین بازنشسته بغیر از بازنشستگان نیروهای مسلح و یا  ب - کپی آخرین حکم کارگزینی ضامن برای کارکنان شاغل رسمی و پیمانی و یا  ج - کپی فیش حقوقی ضامن برای بازنشستگان نیروهای مسلح.

2- وام عتبات عالیات: پرینت برگ ثبت نام اینترنتی -  کپی فیش واریزی -  کپی صفحه مهر شده پاسپورت -  تاییدیه عتبات دانشجویی برای دانشجویان اعزامی از دانشگاه.

بازدید امروز: 5