انتخاب اینترنتی خوابگاه (اطلاعیه شماره 2)
اداره خوابگاهها

اطلاعیه شماره 2

قابل ‌توجه دانشجویان روزانه متقاضی خوابگاه برای نیمسال اول سال تحصیلی 98-97

به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند سامانه اتوماسیون جامع خوابگاهی از روز یکشنبه مورخ 1397/03/27   مجدداً فعال خواهد شد لذا آندسته از دانشجویانی که در مرحله اول انتخاب اینترننی خوابگاه موفق به رزرو اتاق نگردیده‌اند در صورت واریز هزینه اجاره‌بهاء نیمسال اول و دوم 97-96 تا تاریخ 1397/3/23 می‌توانند جهت انتخاب اینترنتی اتاق با مراجعه به آدرس به http://dorm.znu.ac.ir از ساعت 9 صبح مورخه 1397/3/27 ضمن مطالعه فایل راهنمای برنامه مذکور طبق برنامه زمان‌بندی ذیل نسبت به انتخاب اتاق اقدام نمایند.

خوابگاه

مقطع و ورودی

زمان

از 97/3/27

لغایت 97/3/28

برادران

دانشجویان دکتری ورودی 94، 95، 96 و بهمن 93

دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی‌های 96 و بهمن 95

دانشجویان کارشناسی ورودی‌های 94 و بهمن 93

دانشجویان کارشناسی ورودی‌های 95

دانشجویان کاردانی ورودی مهر 96 و بهمن 95

خواهران

دانشجویان دکتری ورودی 94، 95، 96 و بهمن 93

دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی‌های 96 و بهمن 95

دانشجویان کارشناسی ورودی‌های 94 و بهمن 93

دانشجویان کارشناسی ورودی‌های 95 و 96

دانشجویان کاردانی ورودی 96 و بهمن 95

توجه:

1-    آندسته از دانشجویانی که برای نیم‌سال اول سال تحصیلی 98-97 در مرحله اول انتخاب اینترنتی اتاق نموده‌ و تمایل به جابجایی آن دارند در صورت وجود ظرفیت خالی در اتاقها می‌توانند نسبت به جابجایی اتاق اقدام نمایند.

مسیر انتقال یا جابجایی اتاق در سامانه جامع خوابگاهی  خوابگاه ← درخواست خوابگاه  افزودن ← نوع درخواست  درخواست انتقال ← انتخاب اتاق ← ثبت

2 - - آن دسته از دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های دولتی و خودگردان که واجد شرایط اسکان در خوابگاه‌های دولتی می‌باشند و اجاره بهاء خوابگاه خود را واریز ننموده‌اند، می‌توانند پس از واریز اجاره‌بهاء و ارائه فیش واریزی به سرپرستی خوابگاه نسبت به انتخاب اینترنتی اتاق اقدام نمایند، در غیر اینصورت مجاز به رزرو اتاق برای نیم‌سال اول سال تحصیلی 98-97 نبوده و اولویت خوابگاه دولتی به اشخاص دیگر واگذار خواهد شد. لذا ضروری است جهت جلوگیری از تبعات ناشی از عدم پرداخت و انتخاب اتاق تا پایان مهلت مذکور (مورخ 1397/03/23) نسبت  به واریز بدهی خود اقدام نمایید. بدیهی است اداره خوابگاه‌ها هیچ مسئولیتی در قبال دانشجویانی‌که در مهلت مقرر نسبت به تسویه بدهی خود اقدام ننمایند نخواهد داشت.

روش‌های پرداخت هزینه اجاره بهاء خوابگاه

الف - مراجعه به سامانه پورتال دانشجویی به آدرس http://bp.swf.ir (نام کاربری و کلمه عبور کد ملی به همراه خط تیره می‌باشد. مثال 9-456708-123)

ب - مراجعه به اداره خوابگاه‌ها (اتاق‌های 11 و 14 ) و دریافت فیش و پرداخت آن در بانک تجارت شعبه دانشگاه

3- آن دسته از دانشجویانی که تاکنون در سامانه اتوماسیون جامع خوابگاهی یاس فرایند پیش ثبت‌نام را انجام نداده‌اند می‌بایست با مراجعه به سامانه مذکور نسبت به درج اطلاعات خود اقدام نمایند

3ـ پس از انتخاب اینترنتی اتاق و تأیید آن توسط اداره خوابگاه‌ها دانشجویان می‌بایست با مراجعه به پورتال دانشجویی به آدرسhttp//bp.swf.ir از تاریخ 1397/06/20  نسبت به واریز هزینه خوابگاه اقدام و در شروع ترم تحصیلی  با در داشتن  رسید پرداختی به سرپرستی خوابگاه‌های مربوطه مراجعه نمایند. (نام کاربری و کلمه عبور کد ملی به همراه خط تیره می‌باشد. مثال 9-456708-123)

4ـ در صورت عدم رزرو اتاق توسط دانشجو، دانشگاه هیچ‌گونه تعهدی در خصوص اسکان نخواهد داشت.

5- با توجه به محدودیت اسکان در خوابگاه‌های ملکی به اطلاع می‌رساند نتایج اولویت‌بندی و زمان انتخاب اتاق برای دانشجویان پسر ورودی 96 (روزانه) متعاقباً اعلام خواهد شد.

از دانشجویان محترم درخواست می‌شود قبل از فعال شدن سایت جهت انتخاب اتاق در زمان مقرر نسبت به کنترل نام کاربری و کلمه عبور اقدام، و در صورت داشتن هرگونه سؤال در ساعت‌های اداری با شماره تلفن‌های 02433052428 (خواهران) و 02433052298(برادران)تماس حاصل نمایید

اداره خوابگاه‌ها

ارسال شده در مورخه: 20-03-1397