خانه :: اساتید :: اخبار
بروزرسانی: 19-7-1394
معرفی اداره تغذیه

-

اداره تغذيه يکی از زير مجموعه های اداره کل مدیریت دانشجویان است و زير نظر مستقيم مدير کل دانشجويی فعاليت می نمايد.

بدين معنی که کليه تصميم گيريها ، قوانين و مقررات و نحوه ارائه خدمات از این طریق مدیریت به اداره امور تغذيه ابلاغ می گردد.

اهم فعاليت اين اداره سرويس دهی تغذيه ای در سه نوبت صبحانه ، ناهار و شام به عموم دانشجويان دانشگاه است.

اداره تغذيه دانشگاه بر اين باور است که نياز انسان به غذا يکی از احتياجات ذاتی يا فیزیولوژیکی است که مهمترين عامل بقای زندگی

و طول عمر می باشد. احتياج به غذا دائمی است و ارگانيسم را مجبور می کند تا برای بدست آوردن غذا و رفع کرسنگی کوشش کند.

تغذيه صحيح و متعادل نه تنها پديده رشد را ميسر می سازد وبه تندرستی عمر می انجامد ، بلکه با تاثير بر روی اعصاب وروان سبب

رشد فکری و نمو نيروهای روانی نيز می گردد. با توجه به اهميت نقش تغذيه در فرآيند سلامتی، اداره تغذيه به عنوان تامين کننده

اصلی نيازهای تغذيه ای دانشجويی در دانشگاه شناخته می شود.

براي سرويس دهي و تامين غذاي دانشجويان، دانشگاه داراي 2 سلف سرويس (مركزي، مجتمع خوابگاهي برادران ) و دو بوفه

دانشجويي(گلستان، بوستان) و دو آشپزخانه مركزي جهت پخت غذا مي‌باشد كه سلف سرويس مركزي داراي دو سالن غذا خوري

(براي خواهران و برادران )و سلف سرويس مجتمع خوابگاهي برادران داراي دو سالن غذاخوري است. لازم به ذكراست كه

از سال 82 فروش ژتون غذا مكانيزه شده ونرخ فروش ژتون غذا همه ساله از طرف وزارت متبوع تعيين مي‌شود. در سال

تحصيلي جاري نرخ فروش هر وعده غذا از7000 تا 11500 ريال بوده و براي صدور كارت تغذيه از هر دانشجو مبلغ 200000

ريال دريافت مي‌شود .

راهنمای رزرو اینترنتی کارت تغذیه

راهنمای شارژاینترنتی کارت تغذیه

 

 

کارکنان شاغل در اداره تغذیه

کارشناس و رئیس اداره تغذیه

علی نجاری

تلفن:  0241-5152297

فکس:  0241-2283254

 

 

 

کارشناس ومسئول سلف سرویس

بهمن محمد یاری

تلفن:  0241-5152297

فکس:  0241-2283254

 

 

 

مسئول اتوماسیون تغذیه

سعید علیپور

تلفن:  0241-5152774

فکس:  0241-2283254

 

 

 

کمک کارشناس اتوماسیون تغذیه

یحیی فضلی

تلفن:  0241-5152774

فکس:  0241-2283254

 

 

 

:شرح وظایف اداره تغذیه

برنامه‌ريزي لازم جهت ارتقاء كيفيت پخت و پز غذا و هماهنگي با واحدهاي مختلف ادارة تغذيه و حضور در جلسات مربوطه، كنترل و نظارت بر وظايف بخشهاي مختلف اداره تغذيه نظارت بر عملكرد پيمانكاران سلف سرويس – بوفه ها و فروشگاهها- كنترل معيارهاي بهداشتي در سلف سرويس و نحوة پخت غذا برنامه‌ريزي لازم جهت فروش غذا از طريق سيستم اتوماسيون تغذيه و پشتيباني سيستم

بوفه‌ها:

شامل بوفه دانشكدة فني و بوفه دانشكدة كشاورزي كه توسط پيمانكاران طرف قرارداد اداره مي‌شود

فروشگاهها:

فروشگاهها شامل فروشگاههاي مستقر در مجتمع خوابگاهي برادران و خواهران كه توسط پیمانکاران بخش خصوصی اداره مي‌گردد.

پيمانكاران

شامل پيمانكاران طبخ و توزيع غذا و پيمانكاران بوفه‌ها

 

 

بازدید امروز: 4