خانه :: اساتید :: اخبار
چهارمین جشنواره ملی ایده های برتر و اختراعات
فراخوان ثبت نام چهارمین جشنواره ملی ایده های برتر و اختراعات مدیریت شهری با محوریت تبریز 2018 (14-4-1396) ادامه خبر
جشنواره بین المللی خوارزمی
فراخوان جشنواره بین المللی خوارزمی و جشنواره جوان خوارزمی (6-3-1396) ادامه خبر
توسعه واحدهاي صنعتي و كشاورزي در استان زنجان در طي سالهاي اخير، اين استان را به يكي از قطبهاي توسعه كشاورزي كشور تبديل كرده است. وجود اين امر، مزيتهاي نسبي قابل توجهي را جهت ايجاد و توسعه صنايع كوچك و متوسط فناور در منطقه به وجود آورده است. دانشگاه زنجان با توجه به وجود ظرفيتهاي بالاي تحقيقاتي و فناوري به ويژه در صنايع فلزي و صنايع شيميايي در منطقه و تأثير مثبت آن بر توسعه اقتصادي استان و به منظور ايفاي نقش خود در حمايت از شركتهاي فناور نوپا اقدام به راه‌اندازي مركز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه زنجان در سال 1382 تاسیس شده است. این مرکز رشد در تاریخ 20/10/82 پس از اخذ مجوز موافقت اصولی فعالیت خود را آغاز نمود.... ادامه
بروزرسانی: 9-3-1396
شرکت کارآمدان کیان زنگان

شرکت کارآمدان کیان زنگان

مدیرعامل: علیرضا فتوت

کارشناسی ارشد کشاورزی – صنایع غذایی

 

زمینه فعالیت: تدوین استانداردهای جدید در زمینه­های مختلف  -  پیاده­سازی استانداردهای مربوطه و آموزش فعالین این بخش - نمونه برداری از کارخانجات صنایع غذایی و سطح بازار و نظارت و بازرسی جهت انجام استانداردهای تعیین شده و ارائه مشاوره به بخشهای R&D صنایع و کارخانجات صنایع غذایی

ایده محوری: تدوین استانداردهای ملی، نظارت، بازرسی، نمونه برداری و آموزش  فعالان کشاورزی - صنایع غذایی

خلاصه ایده محوری:

زمینه فعالیت پیش بینی شده بر اساس نیاز مبرم استان و ادارات مربوطه بوده و با توجه به اینکه هیچ شرکتی در این خصوص در استان فعال نیست، فعالیت در این زمینه باعث تدوین استانداردهای جدید در زمینه­های مختلف خواهد بود و با پیاده­سازی استانداردهای موجود و آموزش‌های فعالین این بخش و نهایتا نظارت و بازرسی جهت انجام استانداردهای تعیین شده و ارائه مشاوره به بخشهای  R&D صنایع، می‌توان باعث بهبود وضعیت تولید فعلی در سطح استان شد و گامی مؤثر در این زمینه برداشت که البته این مهم با استفاده از دانش اساتید مجرب و بهره­گیری از امکانات علمی، آموزشی و آزمایشگاهی آن دانشگاه میسر خواهد شد.

همکاران:

1-  سهیلا زرین قلمی- دکتری صنایع غذایی– تمام وقت- عضو هیئت مدیره

2- فاطمه آذری­کیا – دکتری صنایع غذایی- تمام وقت- کارشناس

3- رقیه عباسی- کارشناسی ارشد فیزیک ذرات بنیادی- پاره وقت- کارشناس

4- پریوش قادری‌نیا- کارشناسی ارشد میکروبیولوژی- پاره وقت- کارشناس

پست الکترونیکی: kianzangam@gmail.com

تلفن: 32283097-024

تلفن همراه: 09122643253  

وب سایت:

 

بازدید امروز: 3