نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت های دانش بنیان
نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان در معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری (3-11-1395) ادامه خبر
جشنواره اختراعات و ابتکارات رویش سبلان
بنياد نخبگان استان زنجان با همكاري اتاق بازرگاني صنايع برگزار می کند (3-11-1395) ادامه خبر
حضور مرکز رشد واحدهای فناوری در نمایشگاه
شرکت مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان در هفدمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور (29-9-1395) ادامه خبر
کسب مقام دوم جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف
کسب مقام دوم جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف توسط یک شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد

جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف (VCCup)، رویدادی است که به اهتمام مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف راه اندازی شده است. در ادامه برگزاری موفق شش دوره قبلی این جشنواره، هفتمین دوره آن به صورت کشوری در بخش‌ها و حوزه های مختلف برگزار گردید. برگزیدگان این جشنواره، طرح‌‌های برتری است که ضمن برخورداری از خدمات حمایتی مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف و سایر نهادهای حامی، امکان سرمایه گذاری صندوق پژوهش و فناوری شریف و سایر سرمایه‌‌گذاران به منظور تجاری شدن طرح و تولید محصول مربوطه را خواهند داشت. این جشنواره در دو بخش شامل ایده‌های نوآورانه و کسب‌وکارهای نوپا برگزار می‌گردد. طرح های شرکت کننده در هر سرفصل بطور جداگانه مورد داوری و ارزیابی قرار گرفته و برگزیدگان هر حوزه مورد تقدیر قرار می گیرند. برگزیدگان از جوایزی همچون جوایز نقدی، تسهیلات ارزان قیمت و امکان استقرار در مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف بهره مند خواهند شد.

آیین پایانی هفتمین دوره جشنواره سراسری کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف (VC Cup) پس از طی فرآیند شش ماهه داوری‌ها و برنامه‌های آموزشی و ترویجی آن، روز سه شنبه 24 آذر ماه  94 با حضور کارآفرینان، سرمایه‌گذاران، دانشجویان و علاقه‌مندان به کارآفرینی با حضور در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. در این جشنواره شرکت دانش بنیان افزون روان سازان میهن مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان، تولید کننده افزودنی های روغن موتور برای اولین بار در کشور، موفق به کسب مقام دوم این جشنواره گردید.

استقرار در مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف، و سرمایه گذاری از طرف شرکت های پتروشیمی پارس و پتروشیمی غدیر و یکی از شرکت های گروه مپنا از جمله دستاوردهای شرکت دانش بنیان افزون روان سازان میهن در این رویداد می باشد.

ارسال شده در مورخه: 29-9-1394