نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت های دانش بنیان
نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان در معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری (3-11-1395) ادامه خبر
جشنواره اختراعات و ابتکارات رویش سبلان
بنياد نخبگان استان زنجان با همكاري اتاق بازرگاني صنايع برگزار می کند (3-11-1395) ادامه خبر
حضور مرکز رشد واحدهای فناوری در نمایشگاه
شرکت مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان در هفدمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور (29-9-1395) ادامه خبر
تولید ژلوکسی (ژل زنگ بر) برای اولین بار در ایران
تولید ژلوکسی برای اولین بار در ایران توسط شرکت ولکان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان

شرکت کیا صنعت ولکان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان با تیم تحقیقاتی مجرب و متخصص اقدام به تولید محصولات دانش محور در زمینه مهندسی سطح و پوشش های صنعتی کرده است.

با استفاده از محصول ژلوکسی (ژل زنگ بر) برای از بین بردن اکسید آهن نیازی به اسیدشویی، غوطه وری، روشهای مکانیکی (سندبلاست، شات بلاست، آیس بلاست و . . ) و روش های دستی (سنباده زنی) نیست. کافی است ژل مورد نظر بر روی سطح قرار بگیرد و بعد از 25-1 دقیقه (بسته به حجم اکسید) پاک شود. در این صورت اکسید آهن از روی سطح برداشته شده و به قطعه کار هیچ صدمه ای وارد نمی گردد.

خبر تولید این محصول در سایت دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز درج شده است.

ارسال شده در مورخه: 14-4-1395