تولید پد براق کننده سطوح مسی و برنجی
تولید پد براق کننده سطوح مسی و برنجی توسط شرکت کیا صنعت ولکان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری  (21-12-1395) ادامه خبر
سمینار کسب درآمد از اینترنت
برگزاری سمینار کسب درآمد از اینترنت با همکاری مرکز رشد توسط شرکت مثبت بینان شریف (26-11-1395) ادامه خبر
نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت های دانش بنیان
نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان در معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری (3-11-1395) ادامه خبر
تولید ماده رنگ‌بر صنعتی (با تکنولوژی نانو و مواد بایو)
برای اولین بار در ایران توسط شرکت کیا صنعت ولکان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شرکت کیا صنعت ولکان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان با تیم تحقیقاتی مجرب و متخصص موفق به تولید محصولی برای از بین بردن رنگ‌های صنعتی و ساختمانی از همه انواع سطوح، با تکنولوژی نانو و بیو مواد شد.

گفتنی است روش رنگ بری این محصول که برای نخستین بار در ایران توسط شرکت کیا صنعت ولکان ساخته‌شده است، در مقایسه با سایر روش‌های مشابه رنگ بری بسیار ایمن بوده و دوست دار محیط‌زیست می‌باشد.

روش‌های مشابه برای رنگ بری عموماً به روش‌های مکانیکی و شیمیایی دسته‌بندی می‌شوند. روش‌های مکانیکی مانند سندبلاست، وت بلاست و . . . آلودگی‌های زیست‌محیطی بسیاری را به وجود می‌آورند.

روش‌های شیمیایی نیز توأم با اسیدهای خطرناک می‌باشد. که علاوه بر سرطان‌زا بودن و تخریب محیط‌زیست، قطعه زیر کار را دچار خوردگی می‌کنند.

قابل‌ذکر است اعضای شرکت کیا صنعت ولکان را آقایان جواد بیات، اسماعیل پورسعیدی، علی استوار و سرکار خانم مرضیه کریمی تشکیل می‌دهند.

ارسال شده در مورخه: 29-6-1395