حضور مرکز رشد واحدهای فناوری در نمایشگاه
شرکت مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان در هفدمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور (29-9-1395) ادامه خبر
فراخوان ثبت نام در سیزدهمین جشنواره شیخ بهایی
فراخوان ثبت نام در سیزدهمین جشنواره شیخ بهایی (8-8-1395) ادامه خبر
تولید ماده رنگ‌بر صنعتی (با تکنولوژی نانو و مواد بایو)
برای اولین بار در ایران توسط شرکت کیا صنعت ولکان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان (29-6-1395) ادامه خبر
تولید ماده رنگ‌بر صنعتی (با تکنولوژی نانو و مواد بایو)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شرکت کیا صنعت ولکان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان با تیم تحقیقاتی مجرب و متخصص موفق به تولید محصولی برای از بین بردن رنگ‌های صنعتی و ساختمانی از همه انواع سطوح، با تکنولوژی نانو و بیو مواد شد.

گفتنی است روش رنگ بری این محصول که برای نخستین بار در ایران توسط شرکت کیا صنعت ولکان ساخته‌شده است، در مقایسه با سایر روش‌های مشابه رنگ بری بسیار ایمن بوده و دوست دار محیط‌زیست می‌باشد.

روش‌های مشابه برای رنگ بری عموماً به روش‌های مکانیکی و شیمیایی دسته‌بندی می‌شوند. روش‌های مکانیکی مانند سندبلاست، وت بلاست و . . . آلودگی‌های زیست‌محیطی بسیاری را به وجود می‌آورند.

روش‌های شیمیایی نیز توأم با اسیدهای خطرناک می‌باشد. که علاوه بر سرطان‌زا بودن و تخریب محیط‌زیست، قطعه زیر کار را دچار خوردگی می‌کنند.

قابل‌ذکر است اعضای شرکت کیا صنعت ولکان را آقایان جواد بیات، اسماعیل پورسعیدی، علی استوار و سرکار خانم مرضیه کریمی تشکیل می‌دهند.

ارسال شده در مورخه: 29-6-1395