حضور مرکز رشد واحدهای فناوری در نمایشگاه
شرکت مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان در هفدمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور (29-9-1395) ادامه خبر
فراخوان ثبت نام در سیزدهمین جشنواره شیخ بهایی
فراخوان ثبت نام در سیزدهمین جشنواره شیخ بهایی (8-8-1395) ادامه خبر
تولید ماده رنگ‌بر صنعتی (با تکنولوژی نانو و مواد بایو)
برای اولین بار در ایران توسط شرکت کیا صنعت ولکان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان (29-6-1395) ادامه خبر
فراخوان ثبت نام در سیزدهمین جشنواره شیخ بهایی

هدف جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی ترویج و توسعه فن‌آفرینی، خلاقیت و نوآوری، معرفی فن‌آفرینان به عنوان موتور حرکت و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و ایجاد فضای تعامل در میان فعالان عرصه‌های مختلف فن‌آفرینی است. سیزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی و سومین المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در دو بخش مسابقه‌اي و غير مسابقه‌اي در تاریخ یکم الی دوم اردیبهشت ماه 1396 در اصفهان برگزار می گردد. بخش مسابقه‌ای شامل طراحان کسب و کار، فن‌آفرینان و فن‌آفرینی و بخش غیر مسابقه‌ای شامل نمایشگاه و سمینارهای آموزشی است.

علاقمندان جهت شرکت در بخشهای مختلف جشنواره به آدرسwww.shtf.ir مراجعه نمایند.

ارسال شده در مورخه: 8-8-1395