تولید پد براق کننده سطوح مسی و برنجی
تولید پد براق کننده سطوح مسی و برنجی توسط شرکت کیا صنعت ولکان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری  (21-12-1395) ادامه خبر
سمینار کسب درآمد از اینترنت
برگزاری سمینار کسب درآمد از اینترنت با همکاری مرکز رشد توسط شرکت مثبت بینان شریف (26-11-1395) ادامه خبر
نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت های دانش بنیان
نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان در معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری (3-11-1395) ادامه خبر
فراخوان ثبت نام در سیزدهمین جشنواره شیخ بهایی

هدف جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی ترویج و توسعه فن‌آفرینی، خلاقیت و نوآوری، معرفی فن‌آفرینان به عنوان موتور حرکت و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و ایجاد فضای تعامل در میان فعالان عرصه‌های مختلف فن‌آفرینی است. سیزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی و سومین المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در دو بخش مسابقه‌اي و غير مسابقه‌اي در تاریخ یکم الی دوم اردیبهشت ماه 1396 در اصفهان برگزار می گردد. بخش مسابقه‌ای شامل طراحان کسب و کار، فن‌آفرینان و فن‌آفرینی و بخش غیر مسابقه‌ای شامل نمایشگاه و سمینارهای آموزشی است.

علاقمندان جهت شرکت در بخشهای مختلف جشنواره به آدرسwww.shtf.ir مراجعه نمایند.

ارسال شده در مورخه: 8-8-1395