تولید پد براق کننده سطوح مسی و برنجی
تولید پد براق کننده سطوح مسی و برنجی توسط شرکت کیا صنعت ولکان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری  (21-12-1395) ادامه خبر
سمینار کسب درآمد از اینترنت
برگزاری سمینار کسب درآمد از اینترنت با همکاری مرکز رشد توسط شرکت مثبت بینان شریف (26-11-1395) ادامه خبر
نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت های دانش بنیان
نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان در معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری (3-11-1395) ادامه خبر
سمینار کسب درآمد از اینترنت

یکی از مهم ترین دغدغه های دانشجویان، پیدا کردن شغل و کسب درآمد بعد از فارغ التحصیلی است.

در سومین سمینار "کسب درآمد از اینترنت" که به همت مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان برگزار می گردد، روش کارآفرینی و کسب درآمد در دنیای اینترنت توضیح داده خواهد شد.

سخنرانان سمینار آقایان فرهاد خادمی مدیر  شرکت Umzug Transport آلمان،  مهندس میرناصر جعفری مدیر تجارت الکترونیک مثبت بینان شریف و میرمهدی جعفری مدیر سایت bfast.ir هستند.

هزینه شرکت در سمینار برای دانشجویان دانشگاه زنجان 9 هزار تومان و برای سایرین 27 هزار تومان است.

زمان: روز دوشنبه 2 اسفند ساعت 10 صبح

مکان: سالن سهروردی دانشگاه