هفتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری ( INOTEX 2018)
هفتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری ( INOTEX 2018) با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (2-3-1397) ادامه خبر
امکان عضویت در شبکه استارت‌آپ‌های دانشگاهی
به ابتکار سازمان Falling Walls آلمان، استارت‌آپ‌های دانشگاهی، این امکان را خواهند یافت که در رقابت با سایر  (2-3-1397) ادامه خبر
تسهيلات نظام وظيفه شركت‌هاى مستقر در مراكز رشد
تسهيلات نظام وظيفه براى شركت‌هاى مستقر در مراكز رشد و پارك‌هاى علم‌ و فناورى (26-2-1397) ادامه خبر

ارائه تسهیلات اشتغال روستایی به شرکتهای حوزه ICT
ارائه تسهیلات اشتغال روستایی به شرکتهای حوزه ICT ایجاد کننده هر گونه اشتغال در شهرهای زیر 10 هزار نفر

امکان ارائه تسهیلات اشتغال روستایی به شرکتهای حوزه ICT که بتواند هر گونه اشتغال در شهرهای زیر 10 هزار نفر و روستاها ( بدون نیاز به استقرار در محل ایجاد اشتغال) فراهم شده است که همچنین در تعریف حوزه محتوا، تمامی موارد به جز شبکه و زیر ساخت را شامل می شود"

شرایط تسهیلات

•  محل ایجاد اشتغال: شهرهای زیر 10 هزار نفر و روستاها
  • نرخ تسهیلات: برای طرح های سرمایه در گردش 10 درصد  و برای سایر طرح ها 6 درصد
  • دوره بازپرداخت تسهیلات: حداکثر 6 سال
  • دوره تنفس: حداکثر 1 سال
  • سهم آورده فرد یا شرکت متقاضی تسهیلات باید معادل 20 درصد مبلغ تسهیلات درخواستی باشد.
  • با رعایت مورد بالا و نیز به تناسب طرح کسب و کار، برای مبلغ تسهیلات درخواستی، سقفی وجود ندارد.
  • متقاضیان لازم است طرح خودر را در سامانه کار به نشانی http://kara.mcls.gov.ir ثبت کنند.

توجه: به هنگام ثبت نام طرح، دقت شود که دستگاه بررسی کننده، وزارت ارتباطات انتخاب شود و نیز به منظور تسهیل در روند دریافت وثایق، پست بانک ( بانک تخصصی وزارت ICT ) به عنوان بانک عامل پیشنهادی انتخاب شود.

ارسال شده در مورخه: 23-02-1397