ایجاد شبکه های همکاری میان دانش بنیان ها و استارت آپ ها
در نخستین نشست هم اندیشی کانون های هماهنگی دانش، صنعت و بازار با اشاره به نقش کانون ها در توسعه و نفوذ فناوری (18-12-1397) ادامه خبر
فراخوان طرح‌ها و ایده‌ها در حوزه‌های فناوری آب
مرکز شتابدهی تخصصی حوزه آب (واتک) قصد دارد در قالب اجرای یک برنامه شتابدهی دقیق نسبت به شناسایی، معرفی، توسعه (15-12-1397) ادامه خبر
اعطای تسهیلات بلاعوض به‌منظور توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان
مرکز شرکت‌‎ها و موسسات دانش‌بنیان به‌منظور توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای تقویت زیرساخت،... (14-12-1397) ادامه خبر

ارائه تسهیلات اشتغال روستایی به شرکتهای حوزه ICT
ارائه تسهیلات اشتغال روستایی به شرکتهای حوزه ICT ایجاد کننده هر گونه اشتغال در شهرهای زیر 10 هزار نفر

امکان ارائه تسهیلات اشتغال روستایی به شرکتهای حوزه ICT که بتواند هر گونه اشتغال در شهرهای زیر 10 هزار نفر و روستاها ( بدون نیاز به استقرار در محل ایجاد اشتغال) فراهم شده است که همچنین در تعریف حوزه محتوا، تمامی موارد به جز شبکه و زیر ساخت را شامل می شود"

شرایط تسهیلات

•  محل ایجاد اشتغال: شهرهای زیر 10 هزار نفر و روستاها
  • نرخ تسهیلات: برای طرح های سرمایه در گردش 10 درصد  و برای سایر طرح ها 6 درصد
  • دوره بازپرداخت تسهیلات: حداکثر 6 سال
  • دوره تنفس: حداکثر 1 سال
  • سهم آورده فرد یا شرکت متقاضی تسهیلات باید معادل 20 درصد مبلغ تسهیلات درخواستی باشد.
  • با رعایت مورد بالا و نیز به تناسب طرح کسب و کار، برای مبلغ تسهیلات درخواستی، سقفی وجود ندارد.
  • متقاضیان لازم است طرح خودر را در سامانه کار به نشانی http://kara.mcls.gov.ir ثبت کنند.

توجه: به هنگام ثبت نام طرح، دقت شود که دستگاه بررسی کننده، وزارت ارتباطات انتخاب شود و نیز به منظور تسهیل در روند دریافت وثایق، پست بانک ( بانک تخصصی وزارت ICT ) به عنوان بانک عامل پیشنهادی انتخاب شود.

ارسال شده در مورخه: 23-02-1397