ایجاد شبکه های همکاری میان دانش بنیان ها و استارت آپ ها
در نخستین نشست هم اندیشی کانون های هماهنگی دانش، صنعت و بازار با اشاره به نقش کانون ها در توسعه و نفوذ فناوری (18-12-1397) ادامه خبر
فراخوان طرح‌ها و ایده‌ها در حوزه‌های فناوری آب
مرکز شتابدهی تخصصی حوزه آب (واتک) قصد دارد در قالب اجرای یک برنامه شتابدهی دقیق نسبت به شناسایی، معرفی، توسعه (15-12-1397) ادامه خبر
اعطای تسهیلات بلاعوض به‌منظور توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان
مرکز شرکت‌‎ها و موسسات دانش‌بنیان به‌منظور توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای تقویت زیرساخت،... (14-12-1397) ادامه خبر

تسهيلات نظام وظيفه شركت‌هاى مستقر در مراكز رشد
تسهيلات نظام وظيفه براى شركت‌هاى مستقر در مراكز رشد و پارك‌هاى علم‌ و فناورى

معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و بنیاد ملّی نخبگان به منظور پشتیبانی از فعالیت‌‌های تخصصی دانش‌آموختگان برترِدانشگاهي که به فعالیت‌‌های فنّاورانه اشتغال دارند، تسهیلات نظام وظیفۀ تخصصی را براي افراد فعال در شرکت‌هاي دانش بنيان، مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری و فناور در نظر گرفته است.

لازم به ذکر است این تسهیلات که پیش از این مخصوص شرکت‌های دانش‌بنیان بود، بر اساس شیوه‌نامه مصوب جدید (بهمن 1396)، به شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد نیز تعمیم یافته است.

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به نشانی زیر مراجعه فرمایید:

تسهیلات نظام وظیفه

ارسال شده در مورخه: 26-02-1397