چالش‌های نوآوری و فناوری نانو
فراخوان دو چالش نوآوری «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D3 در روغن‌های مایع خوراکی» و «ساخت جوهرهای رسانا و ... (26-4-1397) ادامه خبر
شبکه مشاوران برتر حوزه کسب و کار
آغاز بکار شبکه مشاوران برتر کسب و کار با نام تجاری الوبیز (alobiz.ir) (23-4-1397) ادامه خبر
پیشخوان مجوزهای کشور
راه اندازی سامانه پیشخوان مجوزهای کشور توسط مرکز ملی پایش محیط کسب و کار  (10-4-1397) ادامه خبر

تسهيلات نظام وظيفه شركت‌هاى مستقر در مراكز رشد
تسهيلات نظام وظيفه براى شركت‌هاى مستقر در مراكز رشد و پارك‌هاى علم‌ و فناورى

معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و بنیاد ملّی نخبگان به منظور پشتیبانی از فعالیت‌‌های تخصصی دانش‌آموختگان برترِدانشگاهي که به فعالیت‌‌های فنّاورانه اشتغال دارند، تسهیلات نظام وظیفۀ تخصصی را براي افراد فعال در شرکت‌هاي دانش بنيان، مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری و فناور در نظر گرفته است.

لازم به ذکر است این تسهیلات که پیش از این مخصوص شرکت‌های دانش‌بنیان بود، بر اساس شیوه‌نامه مصوب جدید (بهمن 1396)، به شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد نیز تعمیم یافته است.

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به نشانی زیر مراجعه فرمایید:

تسهیلات نظام وظیفه

ارسال شده در مورخه: 26-02-1397