جشنواره بین المللی خوارزمی
سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران همه ساله شناسایی و معرفی طرح های برتر عرصه علم و فناوری را با برگزاری یک.. (28-2-1398) ادامه خبر
رویداد حل مسئله در حوزه صنعت آب
دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری معاونت پژوهشی وزارت عتف با توجه به ضرورت‌های فوری و حیاتی در حوزه‌ صنایع آب،... (23-2-1398) ادامه خبر
جشنواره ایده های برتر بخش کشاورزی
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ایده بازار در بخش کشاورزی و منابع طبیعی برگزار می کند. (23-2-1398) ادامه خبر

تسهيلات نظام وظيفه شركت‌هاى مستقر در مراكز رشد
تسهيلات نظام وظيفه براى شركت‌هاى مستقر در مراكز رشد و پارك‌هاى علم‌ و فناورى

معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و بنیاد ملّی نخبگان به منظور پشتیبانی از فعالیت‌‌های تخصصی دانش‌آموختگان برترِدانشگاهي که به فعالیت‌‌های فنّاورانه اشتغال دارند، تسهیلات نظام وظیفۀ تخصصی را براي افراد فعال در شرکت‌هاي دانش بنيان، مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری و فناور در نظر گرفته است.

لازم به ذکر است این تسهیلات که پیش از این مخصوص شرکت‌های دانش‌بنیان بود، بر اساس شیوه‌نامه مصوب جدید (بهمن 1396)، به شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد نیز تعمیم یافته است.

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به نشانی زیر مراجعه فرمایید:

تسهیلات نظام وظیفه

ارسال شده در مورخه: 26-02-1397