تسهیلات سربازی کارکنان شرکت‌های دانش بنیان
تسهیلات سربازی اعضای فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان به دو صورت در حال پیگیری می‌باشد: (14-6-1397) ادامه خبر
معافیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان از پرداخت حق بیمه قراردادها
براساس تفاهم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان تأمین اجتماعی، ازاین‌پس قراردادهای شرکت‌های ... (14-6-1397) ادامه خبر
تفاهم‌نامه معاونت علمی‌وفناوری ریاست جمهوری و شرکت سهامی بیمه ایران
ارائه بسته بیمه‌ای جامع توسط شرکت سهامی بیمه ایران برای شرکت های دانش بنیان (14-6-1397) ادامه خبر

تسهيلات نظام وظيفه شركت‌هاى مستقر در مراكز رشد
تسهيلات نظام وظيفه براى شركت‌هاى مستقر در مراكز رشد و پارك‌هاى علم‌ و فناورى

معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و بنیاد ملّی نخبگان به منظور پشتیبانی از فعالیت‌‌های تخصصی دانش‌آموختگان برترِدانشگاهي که به فعالیت‌‌های فنّاورانه اشتغال دارند، تسهیلات نظام وظیفۀ تخصصی را براي افراد فعال در شرکت‌هاي دانش بنيان، مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری و فناور در نظر گرفته است.

لازم به ذکر است این تسهیلات که پیش از این مخصوص شرکت‌های دانش‌بنیان بود، بر اساس شیوه‌نامه مصوب جدید (بهمن 1396)، به شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد نیز تعمیم یافته است.

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به نشانی زیر مراجعه فرمایید:

تسهیلات نظام وظیفه

ارسال شده در مورخه: 26-02-1397