کارگاه آموزشی از آغاز تا ثبت دانش‌بنیان
پارک علم و فناوری استان زنجان سومین کارگاه آموزشی از آغاز تا ثبت دانش‌بنیان را برگزار می‌کند.. (18-7-1397) ادامه خبر
دوره آموزش کارآفرینی و راه اندازی کسب وکار
پارک علم و فناوری استان زنجان دوره آموزش کارآفرینی و راه اندازی کسب وکار برگزار می‌کند.. (18-7-1397) ادامه خبر
اعطای تسهیلات ارزان قیمت از محل وجوه اداره شده
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای ایجاد زمینه مناسب برای بهره مندی از مزایای اقتصادی صنعت و زیست... (8-7-1397) ادامه خبر

هفتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری ( INOTEX 2018)

هفتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری ( INOTEX 2018) با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تاریخ 14 الی 16 تیرماه سال 1397 در تهران برگزار می گردد.

در این نمایشگاه، اجزای مختلف زیست­ بوم فناوری و نوآوری کشور اعم از استارتاپ­ ها و شرکت های دانش­­ بنیان و فناور ایرانی و خارجی، سرمایه­ گذاران مخاطره­ پذیر و فرشتگان کسب و کار، شتابدهنده ­ها، مراکز رشد فناوری، پارک­ های علم و فناوری، برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی و ... به ارائه جدیدترین محصولات و خدمات خود خواهند پرداخت.

شرکت های بزرگتر و بلوغ یافته می توانند در بخش ((شرکت های فناوری)) ثبت نام نمایند و به ایشان غرفه تعلق خواهد گرفت؛ شرکت های نوپا و اعضای مراکز رشد نیز می توانند در بخش (( استارتاپها)) ثبت نام نمایند به ایشان کانتر استندآپ اختصاص خواهد یافت. همچنین پارک های فناوری و مراکز رشد می توانند همراه با شرکت های عضو خود ( حداقل 5 شرکت) بصورت پاویون مستقل در نمایشگاه حضور پیدا کنند و برای حضور مخترعین ( در حوزه شهر هوشمند) نیز پیش بینی های لازم در نمایشگاه بعمل آمده است.

برای کسب اطلاعات تکمیلی به سایت رسمی نمایشگاه به نشانی www.inotex.com  مراجعه و یا با مجری نمایشگاه با شماره تلفن02188503030 تماس حاصل شود.

شروع ثبت نام از تاریخ 1397/02/24 و مهلت ثبت نام در نمایشگاه برای شرکت های ایرانی تا تاریخ 1397/03/05 می باشد.

ارسال شده در مورخه: 30-02-1397