نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت ها و موسسات دانش‌بنیان
تمامی فرایندهای ارزیابی و حمایت از شرکت ها و موسسات دانش‌بنیان را در نقشه راه ببینید (29-8-1397) ادامه خبر
توسعه واحدهاي صنعتي و كشاورزي در استان زنجان در طي سالهاي اخير، اين استان را به يكي از قطبهاي توسعه كشاورزي كشور تبديل كرده است. وجود اين امر، مزيتهاي نسبي قابل توجهي را جهت ايجاد و توسعه صنايع كوچك و متوسط فناور در منطقه به وجود آورده است. دانشگاه زنجان با توجه به وجود ظرفيتهاي بالاي تحقيقاتي و فناوري به ويژه در صنايع فلزي و صنايع شيميايي در منطقه و تأثير مثبت آن بر توسعه اقتصادي استان و به منظور ايفاي نقش خود در حمايت از شركتهاي فناور نوپا اقدام به راه‌اندازي مركز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه زنجان در سال 1382 تاسیس شده است. این مرکز رشد در تاریخ 20/10/82 پس از اخذ مجوز موافقت اصولی فعالیت خود را آغاز نمود.... ادامه

هفتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری ( INOTEX 2018)

هفتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری ( INOTEX 2018) با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تاریخ 14 الی 16 تیرماه سال 1397 در تهران برگزار می گردد.

در این نمایشگاه، اجزای مختلف زیست­ بوم فناوری و نوآوری کشور اعم از استارتاپ­ ها و شرکت های دانش­­ بنیان و فناور ایرانی و خارجی، سرمایه­ گذاران مخاطره­ پذیر و فرشتگان کسب و کار، شتابدهنده ­ها، مراکز رشد فناوری، پارک­ های علم و فناوری، برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی و ... به ارائه جدیدترین محصولات و خدمات خود خواهند پرداخت.

شرکت های بزرگتر و بلوغ یافته می توانند در بخش ((شرکت های فناوری)) ثبت نام نمایند و به ایشان غرفه تعلق خواهد گرفت؛ شرکت های نوپا و اعضای مراکز رشد نیز می توانند در بخش (( استارتاپها)) ثبت نام نمایند به ایشان کانتر استندآپ اختصاص خواهد یافت. همچنین پارک های فناوری و مراکز رشد می توانند همراه با شرکت های عضو خود ( حداقل 5 شرکت) بصورت پاویون مستقل در نمایشگاه حضور پیدا کنند و برای حضور مخترعین ( در حوزه شهر هوشمند) نیز پیش بینی های لازم در نمایشگاه بعمل آمده است.

برای کسب اطلاعات تکمیلی به سایت رسمی نمایشگاه به نشانی www.inotex.com  مراجعه و یا با مجری نمایشگاه با شماره تلفن02188503030 تماس حاصل شود.

شروع ثبت نام از تاریخ 1397/02/24 و مهلت ثبت نام در نمایشگاه برای شرکت های ایرانی تا تاریخ 1397/03/05 می باشد.

ارسال شده در مورخه: 30-02-1397