هفتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری ( INOTEX 2018)
بسته حمایتی پژوهشگاه نیرو
پژوهشگاه نیرو به منظور حمایت از شرکت های دانش بنیان و نوآور فعال در صنعت برق، مجموعه ای از حمایت ها و خدمات... (7-5-1397) ادامه خبر
چالش‌های نوآوری و فناوری نانو
فراخوان دو چالش نوآوری «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D3 در روغن‌های مایع خوراکی» و «ساخت جوهرهای رسانا و ... (26-4-1397) ادامه خبر
شبکه مشاوران برتر حوزه کسب و کار
آغاز بکار شبکه مشاوران برتر کسب و کار با نام تجاری الوبیز (alobiz.ir) (23-4-1397) ادامه خبر

هفتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری ( INOTEX 2018)

هفتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری ( INOTEX 2018) با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تاریخ 14 الی 16 تیرماه سال 1397 در تهران برگزار می گردد.

در این نمایشگاه، اجزای مختلف زیست­ بوم فناوری و نوآوری کشور اعم از استارتاپ­ ها و شرکت های دانش­­ بنیان و فناور ایرانی و خارجی، سرمایه­ گذاران مخاطره­ پذیر و فرشتگان کسب و کار، شتابدهنده ­ها، مراکز رشد فناوری، پارک­ های علم و فناوری، برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی و ... به ارائه جدیدترین محصولات و خدمات خود خواهند پرداخت.

شرکت های بزرگتر و بلوغ یافته می توانند در بخش ((شرکت های فناوری)) ثبت نام نمایند و به ایشان غرفه تعلق خواهد گرفت؛ شرکت های نوپا و اعضای مراکز رشد نیز می توانند در بخش (( استارتاپها)) ثبت نام نمایند به ایشان کانتر استندآپ اختصاص خواهد یافت. همچنین پارک های فناوری و مراکز رشد می توانند همراه با شرکت های عضو خود ( حداقل 5 شرکت) بصورت پاویون مستقل در نمایشگاه حضور پیدا کنند و برای حضور مخترعین ( در حوزه شهر هوشمند) نیز پیش بینی های لازم در نمایشگاه بعمل آمده است.

برای کسب اطلاعات تکمیلی به سایت رسمی نمایشگاه به نشانی www.inotex.com  مراجعه و یا با مجری نمایشگاه با شماره تلفن02188503030 تماس حاصل شود.

شروع ثبت نام از تاریخ 1397/02/24 و مهلت ثبت نام در نمایشگاه برای شرکت های ایرانی تا تاریخ 1397/03/05 می باشد.

ارسال شده در مورخه: 30-02-1397