کارگاه آموزشی از آغاز تا ثبت دانش‌بنیان
پارک علم و فناوری استان زنجان سومین کارگاه آموزشی از آغاز تا ثبت دانش‌بنیان را برگزار می‌کند.. (18-7-1397) ادامه خبر
دوره آموزش کارآفرینی و راه اندازی کسب وکار
پارک علم و فناوری استان زنجان دوره آموزش کارآفرینی و راه اندازی کسب وکار برگزار می‌کند.. (18-7-1397) ادامه خبر
اعطای تسهیلات ارزان قیمت از محل وجوه اداره شده
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای ایجاد زمینه مناسب برای بهره مندی از مزایای اقتصادی صنعت و زیست... (8-7-1397) ادامه خبر

چالش‌های نوآوری و فناوری نانو

فراخوان دو چالش نوآوری «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D3 در روغن‌های مایع خوراکی» و «ساخت جوهرهای رسانا و نیمه‌رسانا برای کاربردهای الکترونیک چاپی» از سوی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو منتشر شده است که اجرای آن را اندیشکده صنعت و فناوری (آصف) به عنوان کارگزار برعهده دارد. هدف از برگزاری این چالش‌های دومرحله‌ای که برای مراحل اول و دوم آن جوایز ارزنده‌ای از سوی ستاد توسعه فناوری نانو پیش‌بینی شده است، تدوین طرح مفهومی و ساخت نمونه اولیه (پروتوتایپ) در ارتباط با دو موضوع کلیدی است که از جمله مسائل و نیازهای فناورانه اولویت‌دار شرکت‌های صنعتی فعال در این دو بخش است.

برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت چالش‌های نوآوری و فناوری نانو مراجعه فرمایید.

ارسال شده در مورخه: 26-04-1397