ایجاد شبکه های همکاری میان دانش بنیان ها و استارت آپ ها
در نخستین نشست هم اندیشی کانون های هماهنگی دانش، صنعت و بازار با اشاره به نقش کانون ها در توسعه و نفوذ فناوری (18-12-1397) ادامه خبر
فراخوان طرح‌ها و ایده‌ها در حوزه‌های فناوری آب
مرکز شتابدهی تخصصی حوزه آب (واتک) قصد دارد در قالب اجرای یک برنامه شتابدهی دقیق نسبت به شناسایی، معرفی، توسعه (15-12-1397) ادامه خبر
نمایشگاه نیازمندی­ های خودرو برقی و هیبریدی
بازدید شرکت‌های دانش‌بنیان نمایشگاه نیازمندی­ های خودرو برقی و هیبریدی  (14-12-1397) ادامه خبر

چالش‌های نوآوری و فناوری نانو

فراخوان دو چالش نوآوری «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D3 در روغن‌های مایع خوراکی» و «ساخت جوهرهای رسانا و نیمه‌رسانا برای کاربردهای الکترونیک چاپی» از سوی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو منتشر شده است که اجرای آن را اندیشکده صنعت و فناوری (آصف) به عنوان کارگزار برعهده دارد. هدف از برگزاری این چالش‌های دومرحله‌ای که برای مراحل اول و دوم آن جوایز ارزنده‌ای از سوی ستاد توسعه فناوری نانو پیش‌بینی شده است، تدوین طرح مفهومی و ساخت نمونه اولیه (پروتوتایپ) در ارتباط با دو موضوع کلیدی است که از جمله مسائل و نیازهای فناورانه اولویت‌دار شرکت‌های صنعتی فعال در این دو بخش است.

برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت چالش‌های نوآوری و فناوری نانو مراجعه فرمایید.

ارسال شده در مورخه: 26-04-1397