جشنواره بین المللی خوارزمی
سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران همه ساله شناسایی و معرفی طرح های برتر عرصه علم و فناوری را با برگزاری یک.. (28-2-1398) ادامه خبر
رویداد حل مسئله در حوزه صنعت آب
دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری معاونت پژوهشی وزارت عتف با توجه به ضرورت‌های فوری و حیاتی در حوزه‌ صنایع آب،... (23-2-1398) ادامه خبر
جشنواره ایده های برتر بخش کشاورزی
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ایده بازار در بخش کشاورزی و منابع طبیعی برگزار می کند. (23-2-1398) ادامه خبر

بسته حمایتی پژوهشگاه نیرو

پژوهشگاه نیرو به منظور حمایت از شرکت های دانش بنیان و نوآور فعال در صنعت برق، مجموعه ای از حمایت ها و خدمات را در در چارچوب "بسته حمایت از توسعه ایده های نوآورانه، حمایت از تحقیق و توسعه و حمایت از تجاری سازی محصولات در حوزه صنعت برق" فراهم نموده است. متقاضیان می توانند با تکمیل کاربرگ، درخواست خود را برای بهره برداری از فرصت های ارائه شده در این بسته حمایتی، به آدرس cto@nri.ac.ir  اعلام نمایند.

ارسال شده در مورخه: 07-05-1397