کارگاه آموزشی از آغاز تا ثبت دانش‌بنیان
پارک علم و فناوری استان زنجان سومین کارگاه آموزشی از آغاز تا ثبت دانش‌بنیان را برگزار می‌کند.. (18-7-1397) ادامه خبر
دوره آموزش کارآفرینی و راه اندازی کسب وکار
پارک علم و فناوری استان زنجان دوره آموزش کارآفرینی و راه اندازی کسب وکار برگزار می‌کند.. (18-7-1397) ادامه خبر
اعطای تسهیلات ارزان قیمت از محل وجوه اداره شده
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای ایجاد زمینه مناسب برای بهره مندی از مزایای اقتصادی صنعت و زیست... (8-7-1397) ادامه خبر

بسته حمایتی پژوهشگاه نیرو

پژوهشگاه نیرو به منظور حمایت از شرکت های دانش بنیان و نوآور فعال در صنعت برق، مجموعه ای از حمایت ها و خدمات را در در چارچوب "بسته حمایت از توسعه ایده های نوآورانه، حمایت از تحقیق و توسعه و حمایت از تجاری سازی محصولات در حوزه صنعت برق" فراهم نموده است. متقاضیان می توانند با تکمیل کاربرگ، درخواست خود را برای بهره برداری از فرصت های ارائه شده در این بسته حمایتی، به آدرس cto@nri.ac.ir  اعلام نمایند.

ارسال شده در مورخه: 07-05-1397