ایجاد شبکه های همکاری میان دانش بنیان ها و استارت آپ ها
در نخستین نشست هم اندیشی کانون های هماهنگی دانش، صنعت و بازار با اشاره به نقش کانون ها در توسعه و نفوذ فناوری (18-12-1397) ادامه خبر
فراخوان طرح‌ها و ایده‌ها در حوزه‌های فناوری آب
مرکز شتابدهی تخصصی حوزه آب (واتک) قصد دارد در قالب اجرای یک برنامه شتابدهی دقیق نسبت به شناسایی، معرفی، توسعه (15-12-1397) ادامه خبر
نمایشگاه نیازمندی­ های خودرو برقی و هیبریدی
بازدید شرکت‌های دانش‌بنیان نمایشگاه نیازمندی­ های خودرو برقی و هیبریدی  (14-12-1397) ادامه خبر

بسته حمایتی پژوهشگاه نیرو

پژوهشگاه نیرو به منظور حمایت از شرکت های دانش بنیان و نوآور فعال در صنعت برق، مجموعه ای از حمایت ها و خدمات را در در چارچوب "بسته حمایت از توسعه ایده های نوآورانه، حمایت از تحقیق و توسعه و حمایت از تجاری سازی محصولات در حوزه صنعت برق" فراهم نموده است. متقاضیان می توانند با تکمیل کاربرگ، درخواست خود را برای بهره برداری از فرصت های ارائه شده در این بسته حمایتی، به آدرس cto@nri.ac.ir  اعلام نمایند.

ارسال شده در مورخه: 07-05-1397