تسهیلات سربازی کارکنان شرکت‌های دانش بنیان
تسهیلات سربازی اعضای فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان به دو صورت در حال پیگیری می‌باشد: (14-6-1397) ادامه خبر
معافیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان از پرداخت حق بیمه قراردادها
براساس تفاهم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان تأمین اجتماعی، ازاین‌پس قراردادهای شرکت‌های ... (14-6-1397) ادامه خبر
تفاهم‌نامه معاونت علمی‌وفناوری ریاست جمهوری و شرکت سهامی بیمه ایران
ارائه بسته بیمه‌ای جامع توسط شرکت سهامی بیمه ایران برای شرکت های دانش بنیان (14-6-1397) ادامه خبر

معرفی بسته حمایتی پژوهشگاه نیرو
پژوهشگاه نیرو با هدف جهت‌دهی امکانات و توانمندی‌های موجود در کشور از نوآوری‌های متناسب با اولويت‌ها و مزيت‌ها.

پژوهشگاه نیرو با هدف جهت‌دهی امکانات و توانمندی‌های موجود در کشور بـه سوی برطرف شدن مشكلات و رفع نیازهای واقعی شرکت‌های فعّال در تولید و ارائه‌ی محصولات و خدمات دانش‌بنیان و نوآورانه در صنعت برق و انرژی، و حمایت هوشمندانه و هدفدار از نوآوری‌های متناسب با اولويت‌ها و مزيت‌های نسبی كشور، مجموعه‌ای از اقدامات حمایتی را «از فاز ایده‌پردازی و مسأله‌یابی گرفته تا فاز آزمون ایده و تحقیق و توسعه‌ی محصولات، و سپس تولید صنعتی و تجاری‌سازی محصول در بازارهای داخلی و صادرات» به شرح ذیل ارائه می‌دهد:
مسأله‌یابی و توسعه ایده

• ترویج و آموزش
  • آگاه‌سازی تغییرات فن‌آوری و بازار
  • تأمین پژوهشگر

تحقیق و توسعه

• خدمات آزمایشگاهی
  • همکاری پژوهشی مشترک
  • پوشش ریسک تحقیقات
  • تأمین پژوهشگر

تجاری‌سازی محصولات و خدمات دانش‌بنیان و فن‌آورانه

• استانداردسازی