تسهیلات سربازی کارکنان شرکت‌های دانش بنیان
تسهیلات سربازی اعضای فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان به دو صورت در حال پیگیری می‌باشد: (14-6-1397) ادامه خبر
معافیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان از پرداخت حق بیمه قراردادها
براساس تفاهم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان تأمین اجتماعی، ازاین‌پس قراردادهای شرکت‌های ... (14-6-1397) ادامه خبر
تفاهم‌نامه معاونت علمی‌وفناوری ریاست جمهوری و شرکت سهامی بیمه ایران
ارائه بسته بیمه‌ای جامع توسط شرکت سهامی بیمه ایران برای شرکت های دانش بنیان (14-6-1397) ادامه خبر

معافیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان از پرداخت حق بیمه قراردادها

طی تفاهم صورت گرفته میان معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور و سازمان تأمین اجتماعی، در راستای تسهیل کسب‌وکار شرکت‌های دانش‌بنیان و بر اساس بخشنامه 14/12 درآمد، کلیه قراردادهای دانش‌بنیان که به تأیید معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور برسند از پرداخت ضرایب حق بیمه قراردادها معاف خواهند بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مراجعه فرمایید.

ارسال شده در مورخه: 14-06-1397