ایجاد شبکه های همکاری میان دانش بنیان ها و استارت آپ ها
در نخستین نشست هم اندیشی کانون های هماهنگی دانش، صنعت و بازار با اشاره به نقش کانون ها در توسعه و نفوذ فناوری (18-12-1397) ادامه خبر
فراخوان طرح‌ها و ایده‌ها در حوزه‌های فناوری آب
مرکز شتابدهی تخصصی حوزه آب (واتک) قصد دارد در قالب اجرای یک برنامه شتابدهی دقیق نسبت به شناسایی، معرفی، توسعه (15-12-1397) ادامه خبر
نمایشگاه نیازمندی­ های خودرو برقی و هیبریدی
بازدید شرکت‌های دانش‌بنیان نمایشگاه نیازمندی­ های خودرو برقی و هیبریدی  (14-12-1397) ادامه خبر

معافیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان از پرداخت حق بیمه قراردادها
براساس تفاهم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان تأمین اجتماعی، ازاین‌پس قراردادهای شرکت‌های ...

طی تفاهم صورت گرفته میان معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور و سازمان تأمین اجتماعی، در راستای تسهیل کسب‌وکار شرکت‌های دانش‌بنیان و بر اساس بخشنامه 14/12 درآمد، کلیه قراردادهای دانش‌بنیان که به تأیید معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور برسند از پرداخت ضرایب حق بیمه قراردادها معاف خواهند بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مراجعه فرمایید.

ارسال شده در مورخه: 14-06-1397