تسهیلات سربازی کارکنان شرکت‌های دانش بنیان
تسهیلات سربازی اعضای فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان به دو صورت در حال پیگیری می‌باشد: (14-6-1397) ادامه خبر
معافیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان از پرداخت حق بیمه قراردادها
براساس تفاهم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان تأمین اجتماعی، ازاین‌پس قراردادهای شرکت‌های ... (14-6-1397) ادامه خبر
تفاهم‌نامه معاونت علمی‌وفناوری ریاست جمهوری و شرکت سهامی بیمه ایران
ارائه بسته بیمه‌ای جامع توسط شرکت سهامی بیمه ایران برای شرکت های دانش بنیان (14-6-1397) ادامه خبر

تسهیلات سربازی کارکنان شرکت‌های دانش بنیان

با توجه به اهمیت و نقش نیروی انسانی خلاق برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، تسهیلات سربازی اعضای فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان به دو صورت در حال پیگیری می‌باشد:

پروژه جایگزین خدمت: نخبگان فناور در صورت احراز شرایط و کسب امتیازهای مصوب می‌توانند به‌عنوان انجام خدمت نظام‌وظیفه، از طریق معرفی به مرکز نخبگان نیروهای مسلح پروژه‌ای را برای یکی از صنایع دفاعی و کشوری انجام دهند.

امریه در شرکت دانش بنیان: نخبگان فناور در صورت احراز شرایط و کسب امتیازهای لازم می‌توانند به‌عنوان انجام خدمت نظام‌وظیفه، به‌عنوان مامور (امریه) در طول مدت خدمت، در یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مراجعه فرمایید.

ارسال شده در مورخه: 14-06-1397